Stag's Leap Wine Red Blend - Hands of Time 2019

USA
USA
Californien
Napa Valley

Intens og afstemt vin med flot bouquet af mørke bær, søde aromaer af egetræ og krydderier og dejlige smagsnuancer af mørke kirsebær, kaffe og chokolade!

Læs mere

Intens og afstemt vin med flot bouquet af mørke bær, søde aromaer af egetræ og krydderier og dejlige smagsnuancer af mørke kirsebær, kaffe og chokolade!

Læs mere
    Red Blend - Hands of Time 2019
    369
    kr. /stk
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Blød
    Tannisk
    Passer godt til
    Grill og barbecue
    Lam
    Mørkt fjerkræ
    Okse
    Smagsnoter
    Kirsebær

    Kirsebær

    Solbær

    Solbær

    Cedertræ

    Cedertræ

    Krydderier

    Krydderier

    Grafit

    Grafit

    Blomme

    Blomme

    Chokolade

    Chokolade

    Urter

    Urter

    Vanilje

    Vanilje

    Læder

    Læder

    Blåbær

    Blåbær

    Viol

    Viol

    Druer
    Cabernet Sauvignon
    Merlot
    Petit Verdot

    Beskrivelse

    Hands of Time: går man langs med gangstien rundt om bygningerne på Stag’s Leap Wine Cellars, passerer man en helt enestående væg, der er dekoreret med en lang række kalkstenstavler, der hver især bærer et aftryk af en hånd. Disse aftryk er en samling af håndaftryk, der som en tidslinje hylder de mange Winemakere, som i bogstaveligste forstand har sat deres aftryk og bidraget til vinhusets historie helt tilbage til grundlæggelsen i 1970. Vinens druesammensætning er 59 % Cabernet Sauvignon, 37 % Merlot, 4 % Petit Verdot (samt ganske lidt Syrah og Malbec). Vinen lagrer 14 til 15 måneder på franske egetræsfade.Bouquet af mørke bær, søde aromaer af egetræ og krydderier, med et strejf af tørrede krydderurter. Smagen har nuancer af modne blåbær, mørke kirsebær og noter af kaffe og chokolade. En struktureret mundfuld med bløde tanniner og en lang eftersmag. Prøv den f.eks. til grillet lam, oksebøffer, kyllingespyd eller pulled pork sandwich med cole slaw.
    Læs hele beskrivelsen
    C - Stags_leap - wide - 1_Edit.jpg
    Produceret af Stag’s Leap Wine Cellars
    Stag’s Leap Wine Cellars er i dag stadig producenten bag nogle af Napa Valleys mest eftertragtede vine. Huset var med til at skabe et helt nyt fænomen i vinverdenen, da en Stag’s Leap Cabernet i 1976 til den efterhånden ikoniske smagning i Paris, vandt blindsmagningen og blandt andet slog vine som Mouton-Rothschild, Haut-Brion, Ridge Monte Bello og Leoville Las Cases. Herefter var udtrykket ’New World Wine’ skabt og ingen grinede mere af Cowboy-vinene fra Napa. Siden har Stag’s Leap været en global superstjerne og vinene ligger i mange af mest fornemme kældre i hele verden.
    Fra <a href="/sog/?q=Californien">californien</a> området i <a href="/sog/?q=usa">USA</a>
    Fra californien området i USA
    Napa Valley, den smukke 32 km lange dal i læ mellem øst- og vestlige bjergkæder, nord for San Francisco. Her er dagen altid solrig og varm, nætterne kølige. Forbudstiden fra 1920-34 var en hård tid for Napa Valley, men en del vinproducenter klarede sig gennem den puritanske tid ved at lave altervin. Napa Valley blev verdensberømt i 1976, da vinen Stag’s Leap som den første vin nogensinde uden for Europa slog franske 1. Crus i blindsmagning. Filmen "Bottleshock" handler om den i vinens verden revolutionerende begivenhed, der satte Napa Valley på vin-verdenskortet for evigt.). Napa Valley er blevet synonym med Californisk intens, alkoholrig, markant vin på Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Pinot Noir, Merlot og signaturdruen Zinfandel.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt