Suertes Del Marques La Floridita 2021

Spanien
Spanien
Tenerife
Valle de Orotavas

La Floridita spiller på sin umiddelbare charme og luftige udtryk. Letløbende og saftig vin fra det vulkanske terroir på Tenerife.

Læs mere

La Floridita spiller på sin umiddelbare charme og luftige udtryk. Letløbende og saftig vin fra det vulkanske terroir på Tenerife.

Læs mere
  La Floridita 2021
  239
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Gris
  Kalv
  Lyst fjerkræ
  Mørkt fjerkræ
  Tapas
  Smagsnoter
  Urter

  Urter

  Kirsebær

  Kirsebær

  Ribs

  Ribs

  Solbær

  Solbær

  Blomster

  Blomster

  Knuste sten

  Knuste sten

  Citron

  Citron

  Druer
  Listán Negro
  Listán Blanco

  Beskrivelse

  Kanarisk Vin Soif! Hvert år tager Jonathan druer fra en del forskellige gamle parceller, høster dem helt fra starten af august til slutningen af september. Det skifter fra år til år, hvilke parceller Jonathan vælger til La Floridita, men typisk består vinen af ca. 90 % Listan Negro og 10 % Listan Blanco. Alt efter parcel, så gærer vinene i en blanding af gamle cementkar eller 500 liters egetræsfade (gamle). Efterfølgende lagres vinen i ca. 5 måneder i en blanding af ståltanke og de gamle egetræsfade, inden de blandes og tappes på flaske. Ingen brug af svovl i vinificeringen og blot en smule (total under 30 mg) ved flaskning.


  Vinen har smuk og fin transparent mørkerød farve i glasset. Meget kølig aroma, pakket med tranebær, vilde urter, blomster, grøn te og appelsinskal. På tungen er vinen utrolig letløbende og saftig, men har også lige de fineste små tanniner, der giver vinen en lille smule modstand og struktur. La Floridita spiller på sin umiddelbare charme og luftige udtryk. Unik vin fra det vulkanske terroir på Tenerife.
  Vi anbefaler at give vinen lidt tid i en karaffel før servering ved 12-13 grader. En vin, der bør nydes i sin ungdom, selvom den sagtens kan klare 5-10 år på langs.

  Læs hele beskrivelsen
  H - IMG_5979_Edit.jpg
  Produceret af Suertes del Marqués
  Suertes del Marques blev skabt I 2006 af Jonathan Garcia, der købte 9 hektar på den nordlige del af Tenerife på Europas højeste vulkan. Alt dyrkes i dag økologisk og flere ting fra den biodynamiske verden er også implementeret.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt