Tenet Wines Syrah -The Pundit 2019

USA
USA
Washington State

Flot og fyldig med et væld af hindbær og brombær i duft og smag. Lang, silkeblød eftersmag af frugt og et hint af tobak.

Læs mere

Flot og fyldig med et væld af hindbær og brombær i duft og smag. Lang, silkeblød eftersmag af frugt og et hint af tobak.

Læs mere
  Syrah -The Pundit 2019
  329
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Grill og barbecue
  Gris
  Mørkt fjerkræ
  Okse
  Vildt
  Smagsnoter
  Mandarin

  Mandarin

  Fersken

  Fersken

  Mango

  Mango

  Honning

  Honning

  Rose

  Rose

  Blåbær

  Blåbær

  Blomme

  Blomme

  Chokolade

  Chokolade

  Tobak

  Tobak

  Læder

  Læder

  Hindbær

  Hindbær

  Jordbær

  Jordbær

  Druer
  Viognier
  Syrah
  Grenache
  Mourvèdre

  Beskrivelse

  Det bedste fra to verdener

  Château Ste. Michelles Head Winemaker, Bob Bertheau, og hans team fra Washington State er gået sammen med Rhône-eksperter, bl.a. Winemaker Michel Gassier og Philippe Cambie, og introducerer en række vine, der kombinerer det bedste fra to verdener. Philippe og Michel bidrager med deres ekspertise og den tradition, Rhône er så kendt og anerkendt for, og teamet fra Château Ste. Michelle bidrager med deres store erfaring inden for mere moderne vinfremstilling - og naturligvis hvordan druerne yder deres optimale i Washington State.

  Tilsammen udgør de et drømmeteam, og leverer her vine i særklasse, der viser Syrah i en helt ny forklædning.

  Et oprør mod konventionerne

  Om Pundit udtaler teamet bag selv:

  "Se Syrah gennem vores øjne. Opdag en vin, der gør oprør mod den konventionelle visdom og viser verden, at det er på tide at tage en tur med på ”the winds of change” og lade gamle illusioner blive hjemme og opleve noget fuldstændig revolutionerende. Pundit udtrykker finesse og balance, og den kombinerer traditionel Rhône-stil med "Columbia Valley-attitude". Du vil aldrig opfatte Syrah på samme måde igen."

  Flot og silkeblød

  En tredjedel af vinen gærer som hele drueklaser, som giver en helt speciel aroma til vinen. Samtidig giver det et ekstra lag til kompleksiteten, der går i smuk harmoni med den frugtrige karakter. Efter sammenstikningen af vinen, lagrer den på neutrale franske egefade i 13 måneder for at bibeholde den friske frugt.

  Pundit har en meget dyb rød farve, og bouquet og smag byder på et væld af frugtnoter som hindbær, brombær og citrus, der går i perfekt harmoni med den fyldige karakter. Lang flot silkeblød eftersmag, hvor frugten igen kommer frem med et hint af tobak. I særdeleshed en vin, man skal unde sig selv at smage!

  Læs hele beskrivelsen
  Fra <a href="/sog/?q=Washington State">washington state</a> området i <a href="/sog/?q=usa">USA</a>
  Fra washington state området i USA
  Columbia Valley er et stort område i den østlige del af Washington State, i det nordvestlige hjørne af USA. Det til trods, ligger Columbia Valley på breddegrad med Frankrigs store vindistrikter Loire, Bordeaux og Bourgogne, men til forskel har Columbia Valley en del flere solskinstimer og ganske lidt regnvejr. To kystbjergkæder fungerer som solid mur mod det noget mere ustadige, kolde og våde vejr i det vestlige Washington State. Perfekte omstændigheder til sunde, smagfulde modne druer – og ditto veltillavede vine.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt