Umberto Cesari Ca' Grande Rosso 2022

Italien
Italien
Emilia-Romagna
 • VinAvisen
  2019
  2019
 • VinAvisen
  2018
  2018

Italiensk når det er bedst! En flot halvtør vin med noter af røde bær og en skøn frugtfylde med toner af skovbær, kirsebær og et strejf af mandel.

Læs mere
 • VinAvisen
  2019
  2019
 • VinAvisen
  2018
  2018

Italiensk når det er bedst! En flot halvtør vin med noter af røde bær og en skøn frugtfylde med toner af skovbær, kirsebær og et strejf af mandel.

Læs mere
  Mængde
  pris
  Ca' Grande Rosso 2022
  Pris ved 6 stk.
  Mængdepris

  Før 139 kr.

  69
  kr. /stk
  Spar i alt 420 kr.
  Se flere priser
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Grill og barbecue
  Gris
  Italiensk mad
  Okse
  Ost
  Smagsnoter
  Kirsebær

  Kirsebær

  Tomat

  Tomat

  Balsamico

  Balsamico

  Oregano

  Oregano

  Espresso

  Espresso

  Solbær

  Solbær

  Cedertræ

  Cedertræ

  Krydderier

  Krydderier

  Grafit

  Grafit

  Druer
  Sangiovese
  Cabernet Sauvignon

  Eksperternes vurdering

  Beskrivelse

  Umberto Cesari Ca’ Grande Rossi

  Sangiovese-eksperten har gjort det igen: Med sin dybrøde farve, intense bouquet af hindbær og kirsebær og lidt læder-noter fra fadlagringen er denne rødvin delikat og elegant på en og samme tid.

  Eventyret Umberto Cesari

  Umberto Cesari begyndte sit vineventyr i 1960’erne ud fra en betragtning om, at kvalitet er bedre end kvantitet, når det gælder Sangiovese-vine. Han investerede derfor i et lille stykke land, så han kunne fremstille Sangiovese af fineste kvalitet fra Emilia Romagna. I dag er vingården vokset fra 20 hektar til 170, og vinene herfra vinder den ene pris efter den anden.

  Tradition og innovation

  Ca’ Grande er en af Umberto Cesaris berømte vinmarker. Høsten herfra emmer af tradition og innovation, lethed og dybde. Og Ca’ Grande Rosso er ingen undtagelse. Ca’ Grande er en dejlig blanding Sangiovese og Cabernet og identificerer sig perfekt med det landområde, hvor druerne dyrkes. Farven er intens rubinrød og er en garanteret charmør. Vinen gæres i 12-14 dage i ståltanke, hvorefter den lagres 6 måneder i store 3-6.000 liter træfade for at få en flot afrunding. Før vinen frigives til salg, lagres den yderligere et par måneder på flaske.

  Delikat og aromatisk

  Den elegante vin er rig på blomsterdufte, frugtig og krydret. Smagen er imponerende fyldig, halvtør og velafbalanceret med frugt, krydderier og et strejf af balsamico. De fyldige toner af skovbær, mandel og kirsebær trænger tydeligt igennem.

  Passer perfekt til krydrede retter

  Ca’ Grande Rosso er delikat med en elegant og aromatisk kompleksitet. Det gør vinen særdeles velegnet til rødt kød, krydret mad inspireret af det asiatiske køkken og modne oste med masser af smag.

  Læs hele beskrivelsen
  H - Umberto Cesari_Edit.jpg
  Produceret af Umberto Cesari
  Umberto Cesari er grundlæggeren af dette vinhus i Castel San Pietro Terme, i hjertet af Emilia Romagna. Han startede i 1967, fast besluttet på at revolutionere den dengang langt fra prestigiøse vinbranche for Sangiovese-vine. I dag anses han som en af pionererne for sit område og Sangiovese-vinenes revolution og enorme kvalitetsløft. Vinmarkerne ligger mellem bløde bakker i det billedskønne område og dækker 130 ha. Det er i dag far og søn, der driver vingård med hæderkronede, prisbelønnede vine og som i 2012 gjorde Umberto fortjent til titlen ”Italian winery of the year”.
  Fra <a href="/sog/?q=Emilia-Romagna">emilia-romagna</a> området i <a href="/sog/?q=italien">Italien</a>
  Fra emilia-romagna området i Italien
  Norditaliensk region omfattende en væsentlig del af Posletten, som er kendt for gode vine, italienske gastronomiske specialiteter så som parmesanost og parmaskinke og så sandelig også et par berømte industrier (f.eks. Lamborghini i Bologna og Ferrari i Modena ). Slet og ret blandt Italiens gastronomiske højborge med byen Bologna som ’hovedstad’ og et vin-repertoire af rødvine lavet på den store stjerne blandt blå druer: Sangiovese. Men der er også en del moderne vine på både Merlot og Cabernet Sauvignon og hvidvine på Trebbiano, Pinot Grigio og Chardonnay.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt