Umberto Cesari Sangiovese di Romagna Riserva - 3 Liter 2019

Italien
Italien
Emilia-Romagna
 • James Suckling
  2016
  2016
  92 Point
 • Wine & Spirits
  2014
  2014
  Sølv
 • Mundus Vini
  2013
  2013
  Guld

Flot rubinrød Sangiovese med floral og kirsebærpræget bouquet. I smagen lidt federe end den klassiske Sangiovese men umiskendelig elegant og tør.

Læs mere
 • James Suckling
  2016
  2016
  92 Point
 • Wine & Spirits
  2014
  2014
  Sølv
 • Mundus Vini
  2013
  2013
  Guld

Flot rubinrød Sangiovese med floral og kirsebærpræget bouquet. I smagen lidt federe end den klassiske Sangiovese men umiskendelig elegant og tør.

Læs mere
  Sangiovese di Romagna Riserva - 3 Liter 2019
  699
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Grill og barbecue
  Italiensk mad
  Lyst fjerkræ
  Tapas
  Smagsnoter
  Kirsebær

  Kirsebær

  Tomat

  Tomat

  Balsamico

  Balsamico

  Oregano

  Oregano

  Espresso

  Espresso

  Hindbær

  Hindbær

  Urter

  Urter

  Druer
  Sangiovese

  Eksperternes vurdering

  Beskrivelse

  Umberto Cesari er en af Romagna's førende producenter, der har sat sig det mål at bevise Sangiovese-druens potentiale. Fra en spæd start i 1965 råder han i dag over 90 ha. vinmarker, der er delt op i forskellige plots - efter markernes potentiale. Vinen består 100% Sangiovese og er produceret på ca. 15 år gamle vinstokke. Vinene er vinificeret hver for sig og med 14-20 dages maceration for at trække mest ekstrakt ud af drueskinnet. Lagringen foregår i 24 måneder i Allier og Slavonia fade. Sangiovese di Romagna Riserva har en klar rubinrød farve, en bouquet af blomster og frugt samt en fed, tør og harmonisk smag og lang eftersmag. Lagringspotentialet er 5-7 år.
  Læs hele beskrivelsen
  H - Umberto Cesari_Edit.jpg
  Produceret af Umberto Cesari
  Umberto Cesari er grundlæggeren af dette vinhus i Castel San Pietro Terme, i hjertet af Emilia Romagna. Han startede i 1967, fast besluttet på at revolutionere den dengang langt fra prestigiøse vinbranche for Sangiovese-vine. I dag anses han som en af pionererne for sit område og Sangiovese-vinenes revolution og enorme kvalitetsløft. Vinmarkerne ligger mellem bløde bakker i det billedskønne område og dækker 130 ha. Det er i dag far og søn, der driver vingård med hæderkronede, prisbelønnede vine og som i 2012 gjorde Umberto fortjent til titlen ”Italian winery of the year”.
  Fra <a href="/sog/?q=Emilia-Romagna">emilia-romagna</a> området i <a href="/sog/?q=italien">Italien</a>
  Fra emilia-romagna området i Italien
  Norditaliensk region omfattende en væsentlig del af Posletten, som er kendt for gode vine, italienske gastronomiske specialiteter så som parmesanost og parmaskinke og så sandelig også et par berømte industrier (f.eks. Lamborghini i Bologna og Ferrari i Modena ). Slet og ret blandt Italiens gastronomiske højborge med byen Bologna som ’hovedstad’ og et vin-repertoire af rødvine lavet på den store stjerne blandt blå druer: Sangiovese. Men der er også en del moderne vine på både Merlot og Cabernet Sauvignon og hvidvine på Trebbiano, Pinot Grigio og Chardonnay.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt