Balthasar Ress Pinot Noir - Rosé - Trocken 2023

Tyskland
Tyskland
Rhein
 • VinAvisen
  2022
  2022
 • Ekstra Bladet
  2021
  2021
 • Ekstra Bladet
  2021
  2021
  Godt køb

Livlig, tør økologisk rosé fuld af sommerlige bær. Vinen er frisk som et nyplukket skovhindbær og saftig som et sprødt æble. En delikat og elegant rosé.

Læs mere
 • VinAvisen
  2022
  2022
 • Ekstra Bladet
  2021
  2021
 • Ekstra Bladet
  2021
  2021
  Godt køb

Livlig, tør økologisk rosé fuld af sommerlige bær. Vinen er frisk som et nyplukket skovhindbær og saftig som et sprødt æble. En delikat og elegant rosé.

Læs mere
 • Ecological
Spar 38%
Pinot Noir - Rosé - Trocken 2023

Før 159 kr.

99
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Passer godt til
Lyst fjerkræ
Mager fisk
Tapas
Vegetariske retter
Smagsnoter
Kirsebær

Kirsebær

Hindbær

Hindbær

Tranebær

Tranebær

Druer
Pinot Noir

Eksperternes vurdering

Beskrivelse

Bedst i test og nr. 1 i live-test

Balthasar Ress har slået sit navn fast med sine imponerende Riesling-vine, men de mestrer så sandelig også de blå druer. Husets økologiske Rosé Trocken er en såkaldt Landwein, udelukkende lavet på Pinot Noir-druer og resultatet er en utrolig delikat, frisk rosé. Du får her en tysk rosé, der i dén grad kan give de populære franske Provence-roséer kamp til stregen, når det handler om elegance. Pikant med fine lyse frugter og frisk eftersmag.

Elegant stil

Pinot Noir-druen har det bedst i køligere egne, hvor den kan skabe rosévine til den elegante side. Ved Rhinens venstre bred er der rig mulighed for at skabe delikate vine som denne. Her skaber de fossil- og kalkholdige jorder den perfekte grobund for at lave komplekse vine med mineralske toner.

Smagen af sommer

Balthasar Ress Rosé Trocken er en tør økologisk certificeret rosé fuld af sommerlige bær. Vinen er frisk som et nyplukket skovhindbær og saftig som et sprødt æble. En delikat og elegant rosé med en vifte af røde af sommerbær i både duft og smag, der samtidig byder på underliggende mineralske toner.

Smagen er klassisk for en Pinot Noir-rosé med hindbær, sprøde æbler og kirsebær. En frisk og sprød smagsoplevelse med en livgivende frugtsyre, der lokker til den næste læskende slurk.

Perfekt til skaldyr, sol og sjov

Balthasar Ress har med denne stilfulde rosévin skabt en vin, der både kan serveres til fisk, skalddyr og lækre sommersalater, men som nemt ville kunne forsvinde inden maden er færdig. Den er legende let at nyde og en lækker ledsager til udendørsaktiviteter i sommerhalvåret.

Læs hele beskrivelsen
H - Balthasar-Ress-wide-6_Edit.jpg
Produceret af Balthasar Ress
Balthasar Ress er en af Rheingaus mest innovative producenter. Selvom huset har en lang og agtværdig historie bag sig, synes nysgerrigheden og en næsten legesyg tilgang til vinfremstilling hele tiden at drive det fremad mod nye højder. I dag er det Stefan og Christian, henholdsvis fjerde og femte generation, der står ved roret af familieforetagendet. I 2010 overtog Christian driften af Balthasar Ress, og hans udtalte ambition var dengang som nu, at Balthasar Ress skulle indfinde sig i toppen af Rheingaus producenter. Sammen med vingårdschef Olivér Schmid videreudvikler de i fællesskab de 46 ha vinmarker efter økologiske retningslinjer og i overensstemmelse med Maria Thuns biodynamiske kalender. Denne holistiske tilgang gør Balthasar Ress-vinene til det, de er i dag: Kompromisløse kvaliteter med respekt for naturen.
Fra <a href="/sog/?q=Rhein">rhein</a> området i <a href="/sog/?q=tyskland">Tyskland</a>
Fra rhein området i Tyskland
Rheinhessen, Tysklands største vinområde, ligger i et let bakket landskab, afgrænset af Nahefloden og Rhinen. De traditionelle hvide druer er Mûller-Thurgau, Silvaner og Riesling. Vinene er delikate, duftende, milde og frugtagtige.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt