Château Beaupré Rosé - Collection du Château 2022

Frankrig
Frankrig
Provence

Château de Beauprés fineste rosé. Utroligt lækker med intens duft af skønne røde bær og fine underliggende røgede noter. Smagen har al den fylde og tørhed, der kunne ønskes af en madvin.

Læs mere

Château de Beauprés fineste rosé. Utroligt lækker med intens duft af skønne røde bær og fine underliggende røgede noter. Smagen har al den fylde og tørhed, der kunne ønskes af en madvin.

Læs mere
  • Ecological
Rosé - Collection du Château 2022
279
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Passer godt til
Fed fisk
Gris
Lam
Stærk krydret mad
Smagsnoter
Hindbær

Hindbær

Blomme

Blomme

Jordbær

Jordbær

Tørrede urter

Tørrede urter

Blåbær

Blåbær

Solbær

Solbær

Kirsebær

Kirsebær

Krydderier

Krydderier

Druer
Grenache
Syrah
Cabernet Sauvignon

Beskrivelse

Som navnet allerede indikerer er Château de Beaupre’s Collection du Château, det som på fransk kaldes ”le haut de gamme”, slottets fineste og bedste niveau. Druerne til Château de Beaupre’s fineste rosé, Collection du Château, kommer overvejende fra Grenache-vinstokke med en gennemsnitsalder over 30 år, dyrket i let- og kalkstensholdige jorder i 350 meters højde. Landskabet er domineret af blidt duvende bakker, med en øst- og vestlig eksponering. Dyrkningen sker efter økologiske forskrifter, hvor kun kobber og svovl anvendes i yderst beskedne mængder. Collection du Château - Rosé, Château de Beaupre er en vaskeægte, og yderst seriøs madrosé, der ikke lader sig nøjes med rollen som tørstslukker på en solbeskinnet sommerdag. Her kan den mere seriøse gastronomi sagtens tages i brug. Duften er intens og domineret af røde bær, med fine underliggende røgede noter fra fadlagringen. Disse elementer videreføres i smagen, der har tilstrækkelig med fylde og tørhed til, at matche alt fra smørstegt pighvar til grydestegt landkylling.
Læs hele beskrivelsen
H - Chateau de Beaupre.png
Produceret af Château de Beaupré
Slottet Château Beaupré er et usædvanlig smukt vinslot, en halv times kørsel fra byen Aix en Provence i hjertet af Provence-regionen. Stilmæssigt er slottet et såkaldt Manor-House, bygget i 1739. Slottet har været ejet af adelsfamilien Double siden 1854, og det var Baron Emilie Double, der i 1890 tilbyggede vinkælder og gjorde slottet til et decideret vinslot, som det fremstår i dag, hvor det er 3. generation af Double-familien, der styrer vinforetagenet og holder kulturen ved lige og udviklingen i gang. Er man på ferie i området, er Château Beaupré bestemt et besøg værd, og sammen med slottet og vinkældrene forefindes en fin lille boutique med mulighed for at smage vinene på stedet.
Fra <a href="/sog/?q=Provence">provence</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
Fra provence området i Frankrig
Côtes du Provence er et 18.000 ha. stort område tæt på Middelhavet. Området er mest kendt for sine rosévine, men de største kvalitetsmæssige fremskridt sker på rødvine. De fremtrædende druer er Grenache, Cinsault, Mourvèdre og Carignan.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt