Château D'Esclans Château d'Esclans Estate 2022

Frankrig
Frankrig
Provence
 • Drinks Business Global Rosé Masters
  2021
  2021
  97 Point
 • Decanter Wine Awards
  2021
  2021
  Best in show
 • James Suckling
  2020
  2020
  91 Point

Château d’Esclans Estate er åbningsnummeret for Château d’Esclans luksus cuvée’er, der lokker dig ind i en verden af velsmag. Luksuriøs, cremet og raffineret

Læs mere
 • Drinks Business Global Rosé Masters
  2021
  2021
  97 Point
 • Decanter Wine Awards
  2021
  2021
  Best in show
 • James Suckling
  2020
  2020
  91 Point

Château d’Esclans Estate er åbningsnummeret for Château d’Esclans luksus cuvée’er, der lokker dig ind i en verden af velsmag. Luksuriøs, cremet og raffineret

Læs mere
  Château d'Esclans Estate 2022
  445
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Fed fisk
  Lyst fjerkræ
  Mager fisk
  Vegetariske retter
  Velkomst
  Smagsnoter
  Hindbær

  Hindbær

  Blomme

  Blomme

  Jordbær

  Jordbær

  Tørrede urter

  Tørrede urter

  Druer
  Grenache
  Rolle

  Eksperternes vurdering

  Beskrivelse

  Château d’Esclans Estate er åbningsnummeret for Château d’Esclans tre luksus cuvée’er, der lokker dig ind i en verden af velsmag. Det her er ikke bare rosévin fra øverste hylde – det er vin, der skal opleves! Sammenligningen med stor hvid Bourgogne er ikke grebet ud af den blå luft.

  Samtlige druer – primært Grenache og Rolle, kommer fra slottet egne, omkringliggende marker, der plejes med nidkær perfektion.

  Når druerne har opnået optimal modenhed, høstes de fra solopgang til middag for at sikre mest mulig friskhed i den færdige vin. Herefter afstilkes druerne og sorteres manuelt og via en optisk sorteringsmaskine, der skal sikre, at kun de absolut bedste druer slipper igennem nåleøjet. Der anvendes kun fritløbende most og blidt førstepres, der gærer i hhv. 600 liter egefade og rustfri ståltanke. Begge temperaturregulerede ved 7-8 grader for at undgå oxidation.

  Med de bedst tænkelige druematerialer, forskellige gærings- og lagringsmetoder kombinerer Château d’Esclans Estate friskhed og kompleksitet på unik vis. En fyldig luksusrosé med en cremet konsistens og en lang, raffineret eftersmag.

  Hvis Whispering Angel hører hverdagen til, er Château d’Esclans Estate ubetinget vinen til de ganske særlige øjeblikke.

  Læs hele beskrivelsen
  H - Chateau-D'Esclans - wide - 6_Edit.jpg
  Produceret af Château d'Esclans
  Manden i pink, kongen af rosé, manden bag verdens mest solgte high-end rosévin. Kært barn har mange navne, men når det kommer til kvalitetsrosé og den revolution, der har været inden for denne elegante type af vin, findes der kun ét. Sacha Lichine voksede op i en af de mest indflydelsesrige vinfamilier i Bordeaux som søn af den berømte og betydningsfulde Alexis Lichine. Men hans drøm lå i Provence. Han havde en vision om at kombinere sin store vinerfaring med drømmen om at skabe en rosé, der kunne måle sig i kvalitet med de mest eksklusive Champagner. Det var udgangspunktet, da han satte sig for at skabe verdens mest eftertragtede rosévin i samarbejde med en af de mest anerkendte vinmagere Patrick Léon, tidligere ansvarlig direktør for det velansete Bordeaux-hus Mouton Rothschild. I 2006 købte Sacha Lichine Château d’Esclans. Den første rosévin, der blev frigivet, var Whispering Angel, som hurtigt blev den største vinsucces i nyere tid, og som i dag sælges i mere end 100 lande. Udover at have verdens mest populære rosé i sortimentet, har Château d'Esclans også verdens dyreste. Château d’Esclans ligger nord for jet-set-paradiset Saint Tropez i La Motte i hjertet af Provence – rosévinens spirituelle hjemsted.
  Fra <a href="/sog/?q=Provence">provence</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
  Fra provence området i Frankrig
  Côtes du Provence er et 18.000 ha. stort område tæt på Middelhavet. Området er mest kendt for sine rosévine, men de største kvalitetsmæssige fremskridt sker på rødvine. De fremtrædende druer er Grenache, Cinsault, Mourvèdre og Carignan.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt