Château D'Esclans The Beach by Whispering Angel 2023

Frankrig
Frankrig
Provence
Côteaux d'Aix en Provence

The Beach by Whispering Angel er som skabt til sommer og sol. Livlige noter of friske bær og solmoden fersken i en læskende harmoni.

Læs mere

The Beach by Whispering Angel er som skabt til sommer og sol. Livlige noter of friske bær og solmoden fersken i en læskende harmoni.

Læs mere
  Mængde
  pris
  The Beach by Whispering Angel 2023
  Pris ved 6 stk.
  Mængdepris

  Før 179 kr.

  119
  kr. /stk
  Spar i alt 360 kr.
  Se flere priser
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Lyst fjerkræ
  Salater
  Skaldyr
  Vegetariske retter
  Smagsnoter
  Hindbær

  Hindbær

  Blomme

  Blomme

  Jordbær

  Jordbær

  Tørrede urter

  Tørrede urter

  Ribs

  Ribs

  Kirsebær

  Kirsebær

  Grønt æble

  Grønt æble

  Honning

  Honning

  Blåbær

  Blåbær

  Druer
  Grenache
  Cinsault
  Syrah

  Beskrivelse

  The Beach by Whispering Angel er rosévin skabt til at fortrylle sanserne og gøre tilværelsen lidt mere festlig med sin lethed og umiddelbare charme. Skabt af Provence ubestridte bedste roséproducent, Château d’Esclans, er The Beach by Whispering Angel en fantastisk introduktion til husets roséunivers. Vinen kan ses som en forlængelse af Château d’Esclans glimrende rosé The Pale, men også som en forsmag på hvad husets mest berømte vin, Whispering Angel, har at byde på.

   

  Vinen er skabt på druerne Grenache, Cinsault and Syrah fra nogle af de fineste vinmarker i Côteaux d'Aix-en-Provence. Druerne høstes om morgenen for at bevare sin friskhed, før mosten gærer i temperaturregulerede ståltanke. Resultatet byder på en perfekt afbalanceret rosé, der bør glæde selv den kræsne roséfan.

   

  The Beach by Whispering Angel har en klar og yndig aroma, der omfavner røde bær med strejf af lime og melon. I smagen møder du en frugtbetonet elegance med noter af solmodne ferskner og et lettere strejf af middelhavsurter.  

   

  En forfriskende og livlig Provence-rosé fra roséuniversets største navn. Frisk og sommerlig med indbydende noter af røde bær, fersken og citrus. The Beach by Whispering Angel er også en genial vin til grillet kylling og alskens fisk og skaldyr. The Beach vil også vinde hjerter serveret med en god pizza eller tapas.

   

  Nydes bedst afkølet og i solens varmende stråler.

   

  Læs hele beskrivelsen
  H - Chateau-D'Esclans - wide - 6_Edit.jpg
  Produceret af Château d'Esclans
  Manden i pink, kongen af rosé, manden bag verdens mest solgte high-end rosévin. Kært barn har mange navne, men når det kommer til kvalitetsrosé og den revolution, der har været inden for denne elegante type af vin, findes der kun ét. Sacha Lichine voksede op i en af de mest indflydelsesrige vinfamilier i Bordeaux som søn af den berømte og betydningsfulde Alexis Lichine. Men hans drøm lå i Provence. Han havde en vision om at kombinere sin store vinerfaring med drømmen om at skabe en rosé, der kunne måle sig i kvalitet med de mest eksklusive Champagner. Det var udgangspunktet, da han satte sig for at skabe verdens mest eftertragtede rosévin i samarbejde med en af de mest anerkendte vinmagere Patrick Léon, tidligere ansvarlig direktør for det velansete Bordeaux-hus Mouton Rothschild. I 2006 købte Sacha Lichine Château d’Esclans. Den første rosévin, der blev frigivet, var Whispering Angel, som hurtigt blev den største vinsucces i nyere tid, og som i dag sælges i mere end 100 lande. Udover at have verdens mest populære rosé i sortimentet, har Château d'Esclans også verdens dyreste. Château d’Esclans ligger nord for jet-set-paradiset Saint Tropez i La Motte i hjertet af Provence – rosévinens spirituelle hjemsted.
  Fra <a href="/sog/?q=Provence">provence</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
  Fra provence området i Frankrig
  Côtes du Provence er et 18.000 ha. stort område tæt på Middelhavet. Området er mest kendt for sine rosévine, men de største kvalitetsmæssige fremskridt sker på rødvine. De fremtrædende druer er Grenache, Cinsault, Mourvèdre og Carignan.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt