Château D'Esclans The Pale Rosé 2023

Frankrig
Frankrig
Pays du Var

The Pale er den pionerende roséskaber Sacha Lichines svar på en euforiserende rosévin. Et funklende startskud til lykkelige stunder i morsomt selskab.

Læs mere

The Pale er den pionerende roséskaber Sacha Lichines svar på en euforiserende rosévin. Et funklende startskud til lykkelige stunder i morsomt selskab.

Læs mere
  Mængde
  pris
  The Pale Rosé 2023
  Pris ved 6 stk.
  Mængdepris

  Før 159 kr.

  99
  kr. /stk
  Spar i alt 360 kr.
  Se flere priser
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Aperitif
  Mager fisk
  Skaldyr
  Velkomst
  Smagsnoter
  Hindbær

  Hindbær

  Blomme

  Blomme

  Jordbær

  Jordbær

  Tørrede urter

  Tørrede urter

  Ribs

  Ribs

  Kirsebær

  Kirsebær

  Grønt æble

  Grønt æble

  Honning

  Honning

  Blåbær

  Blåbær

  Druer
  Grenache
  Cinsault
  Syrah
  Rolle

  Beskrivelse

  THE PALE – Rosé by Sacha Lichine

  The Pale er den pionerende roséskaber Sacha Lichines svar på en euforiserende rosévin. Et funklende startskud til lykkelige stunder i morsomt selskab. Etiketten emmer af liv, ligesom de velsmagende dråber indeni. Her har inspirationen været forsiden af august-nummeret i 1925 af The New Yorker fra de brølende tyvere i USA, med den luksuriøse stemning, den vækker er den ubekymrede tid. Hvis Sacha Lichines Whispering Angel er weekendens rosévin, er The Pale uden tvivl det festlige indslag i dagligdagen.

  Ny vin fra Mr. Rosé

  Sacha Lichine startede den store rosébølge, der skyllede ind over USA og Europa og fik vinnydere verden over til at bekende sig til den sart lyserøde vin fra Provence. Med vinhuset Château d’Esclans har han skabt en serie af eksklusive top-roséer. The Pale by Sacha Lichine er skabt med samme blik for kvaliteten, men med leg og hverdagsnydelse for øje. The Pale skal nemlig nydes afkølet under solen og aldeles uforpligtende i de lange lyse sommernætter.

  Provence-stil på flaske

  The Pale føles som det mest naturlige navn til en sydfransk rosé, der netop kendes for sin lyse, fine farve, men det er faktisk også en reference til, hvordan englænderne i folkemunde historisk set har bestilt den lyserøde vin hos vinhandleren.

  The Pale skabes på druerne Grenache, Rolle, Syrah og Cinsault, der er dyrket i noget af det bedste terroir i Var-regionen, der også inkluderer rosé-mekkaet, Provence. Druerne plukkes i de sene nattetimer for at bevare mest muligt aroma i druerne, der presses med største nænsomhed. Herefter lagrer vinen på sit bundfald i fem til otte måneder i rustfri ståltanke.

  Forfriskende rosé

  Sacha Lichines nyeste skud på stammen er mere frisk og letløbende end hans øvrige roséer. Nyplukkede røde bær, hvide blomster og ferskentoner vælter op ad glasset, mens vinen på tungen er elegant og frisk med en lang eftersmag. Selvom vinen er fra Var, så er det ren Provence i udtrykket!

  Nyd The Pale til sarte fiskeretter, jomfruhummer eller det rene ingenting, i de lyse nætter og lange hyggelige samtaler med venner og veninder.

  Læs hele beskrivelsen
  H - Chateau-D'Esclans - wide - 6_Edit.jpg
  Produceret af Château d'Esclans
  Manden i pink, kongen af rosé, manden bag verdens mest solgte high-end rosévin. Kært barn har mange navne, men når det kommer til kvalitetsrosé og den revolution, der har været inden for denne elegante type af vin, findes der kun ét. Sacha Lichine voksede op i en af de mest indflydelsesrige vinfamilier i Bordeaux som søn af den berømte og betydningsfulde Alexis Lichine. Men hans drøm lå i Provence. Han havde en vision om at kombinere sin store vinerfaring med drømmen om at skabe en rosé, der kunne måle sig i kvalitet med de mest eksklusive Champagner. Det var udgangspunktet, da han satte sig for at skabe verdens mest eftertragtede rosévin i samarbejde med en af de mest anerkendte vinmagere Patrick Léon, tidligere ansvarlig direktør for det velansete Bordeaux-hus Mouton Rothschild. I 2006 købte Sacha Lichine Château d’Esclans. Den første rosévin, der blev frigivet, var Whispering Angel, som hurtigt blev den største vinsucces i nyere tid, og som i dag sælges i mere end 100 lande. Udover at have verdens mest populære rosé i sortimentet, har Château d'Esclans også verdens dyreste. Château d’Esclans ligger nord for jet-set-paradiset Saint Tropez i La Motte i hjertet af Provence – rosévinens spirituelle hjemsted.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt