Château D'Esclans Whispering Angel - Halvflaske 2023

Frankrig
Frankrig
Provence
 • Din Vin Guide
  2022
  2022
  92 Point
 • Din Vin Guide
  2022
  2022
  Bedste køb
 • James Suckling
  2022
  2022
  91 Point

Whispering Angel er en silkeagtig sommerdrøm og kendt som verdens mest populære rosé. Frisk, floral og cremet rosé med den reneste smag af friske hindbær og lyse kirsebær.

Læs mere
 • Din Vin Guide
  2022
  2022
  92 Point
 • Din Vin Guide
  2022
  2022
  Bedste køb
 • James Suckling
  2022
  2022
  91 Point

Whispering Angel er en silkeagtig sommerdrøm og kendt som verdens mest populære rosé. Frisk, floral og cremet rosé med den reneste smag af friske hindbær og lyse kirsebær.

Læs mere
  Whispering Angel - Halvflaske 2023
  129
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Lyst fjerkræ
  Mager fisk
  Nordisk køkken
  Skaldyr
  Vegetariske retter
  Smagsnoter
  Hindbær

  Hindbær

  Blomme

  Blomme

  Jordbær

  Jordbær

  Tørrede urter

  Tørrede urter

  Ribs

  Ribs

  Kirsebær

  Kirsebær

  Grønt æble

  Grønt æble

  Honning

  Honning

  Druer
  Grenache
  Cinsault
  Rolle
  Syrah
  Tibouren

  Eksperternes vurdering

  Beskrivelse

  Verdens mest populære rosévin

  Whispering Angel er en silkeagtig sommerdrøm og en imponerende introduktion til Château d’Esclans roséunivers. Og så er det verdens mest populære rosévin. Rosévin er de seneste år blevet den foretrukne vin i glasset i sommerhalvåret og langt ind i de kølige måneder. Det havde ikke været tilfældet, hvis det ikke var for pioneren og trendsætteren Sacha Lichine – geniet bag roséfænomenet Whispering Angel.

  Verdens mest prominente rosévinsskaber

  Manden i pink, kongen af rosé, manden bag verdens mest solgte high-end rosévin. Kært barn har mange navne, men når det kommer til kvalitetsrosé og den revolution, der har været inden for denne elegante type af vin, findes der kun ét. Sacha Lichine voksede op i en af de mest indflydelsesrige vinfamilier i Bordeaux som søn af den berømte og betydningsfulde Alexis Lichine.

   Men hans drøm lå i Provence. Han havde en vision om at kombinere sin vinerfaring med drømmen om at skabe en rosé, der kunne måle sig i kvalitet med de mest eksklusive Champagner. Det var udgangspunktet, da Sacha Lichine satte sig for at skabe verdens bedste rosévin i samarbejde med en af de mest anerkendte vinmagere Patrick Léon. I 2006 købte Sacha Lichine Château d’Esclans, der ligger nord for jet-set-paradiset Saint Tropez i hjertet af Provence – rosévinens spirituelle hjemsted. Den første rosévin, der blev frigivet, var Whispering Angel, der hurtigt blev et kæmpe hit.

  Enestående roséfænomen

  Whispering Angel er hurtigt er blevet verdenskendt som den mest populære og eftertragtede rosévin. Den har fået en exceptionel god modtagelse internationalt og forhandles i dag i mere end 100 lande. ”Altid lækker” har James Suckling, der har givet den seneste årgang 92 point, kaldt den og vinkritikeren Matthew Jukes har skrevet, at ”du kunne drikke den fra middag til midnat.” Og kvaliteten følger bestemt den fortsat stigende popularitet.

  Smagen af sommer

  Whispering Angel er en frisk, floral og crémet rosé. Her finder du den reneste smag af sommer med højrøde jordbær, friske hindbær, ribs og lyse kirsebær og saftige smagsnuancer af fersken og melon med et strejf af grapefrugt. Denne fine lyse rosenbladsfarvede rosévin har en flot afbalanceret syre og en god mineralitet.

  Whispering Angel er lavet på druerne Grenache, Cinsault og Rolle tilsat lidt Syrah og Tibouren, som er den lokale drue. Druerne kommer fra udvalgte marker omkring La Motte i Provence og plukkes i morgentimerne for at sikre friskheden i druerne. Kun de bedste af druerne udvælges gennem nøje sortering. En del af druesaften opnås gennem fritløbende most. Her får druernes egen vægt de nederste i karet til at briste og frigive mosten. Mosten er derfor kun kortvarigt i kontakt med skallerne, hvilket giver vinen den ikoniske lyse farve, som kendetegner rosévin fra Provence. En helt særlig vinoplevelse og den foretrukne forfriskning blandt vinnydere verden over.

  Perfekt til forkælelse og lettere retter

  Whispering Angel er den ultimative aperitif, men er også en oplagt ledsager til det nordiske køkken, fisk og skaldyr og små lette serveringer.

  Læs hele beskrivelsen
  H - Chateau-D'Esclans - wide - 6_Edit.jpg
  Produceret af Château d'Esclans
  Manden i pink, kongen af rosé, manden bag verdens mest solgte high-end rosévin. Kært barn har mange navne, men når det kommer til kvalitetsrosé og den revolution, der har været inden for denne elegante type af vin, findes der kun ét. Sacha Lichine voksede op i en af de mest indflydelsesrige vinfamilier i Bordeaux som søn af den berømte og betydningsfulde Alexis Lichine. Men hans drøm lå i Provence. Han havde en vision om at kombinere sin store vinerfaring med drømmen om at skabe en rosé, der kunne måle sig i kvalitet med de mest eksklusive Champagner. Det var udgangspunktet, da han satte sig for at skabe verdens mest eftertragtede rosévin i samarbejde med en af de mest anerkendte vinmagere Patrick Léon, tidligere ansvarlig direktør for det velansete Bordeaux-hus Mouton Rothschild. I 2006 købte Sacha Lichine Château d’Esclans. Den første rosévin, der blev frigivet, var Whispering Angel, som hurtigt blev den største vinsucces i nyere tid, og som i dag sælges i mere end 100 lande. Udover at have verdens mest populære rosé i sortimentet, har Château d'Esclans også verdens dyreste. Château d’Esclans ligger nord for jet-set-paradiset Saint Tropez i La Motte i hjertet af Provence – rosévinens spirituelle hjemsted.
  Fra <a href="/sog/?q=Provence">provence</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
  Fra provence området i Frankrig
  Côtes du Provence er et 18.000 ha. stort område tæt på Middelhavet. Området er mest kendt for sine rosévine, men de største kvalitetsmæssige fremskridt sker på rødvine. De fremtrædende druer er Grenache, Cinsault, Mourvèdre og Carignan.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt