La Campagne Pinot Noir Rosé 2023

Frankrig
Frankrig
Pays d'Oc
 • VinAvisen
  2023
  2023
 • VinAvisen
  2022
  2022
 • VinAvisen
  2021
  2021

Super charmerende og lyserød – et fund til prisen! Læskende og frugtig; præcis, som det skal være. Skønne frugt- og bærnoter og en lækker, cremet struktur.

Læs mere
 • VinAvisen
  2023
  2023
 • VinAvisen
  2022
  2022
 • VinAvisen
  2021
  2021

Super charmerende og lyserød – et fund til prisen! Læskende og frugtig; præcis, som det skal være. Skønne frugt- og bærnoter og en lækker, cremet struktur.

Læs mere
  Mængde
  pris
  Pinot Noir Rosé 2023
  Pris ved 6 stk.
  Mængdepris

  Før 109 kr.

  59
  kr. /stk
  Spar i alt 300 kr.
  Se flere priser
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Allround
  Fed fisk
  Gedeost
  Stærk krydret mad
  Smagsnoter
  Kirsebær

  Kirsebær

  Hindbær

  Hindbær

  Tranebær

  Tranebær

  Druer
  Pinot Noir

  Eksperternes vurdering

  Beskrivelse

  Super charmerende hit

  Vores mest populære hvidvin, La Campagne Sauvignon Blanc, har fået en lækker lyserød ledsager. La Campagne Pinot Noir Rosé er en frugtig og læskende vin, der gør sig fantastisk til såvel lette retter som på terrassen med gode venner.

  Et fund til prisen

  La Campagne er en fremragende rosévin, der er perfekt både på middagsbordet og i en solstribe i haven. Farven er sart og lyserød med diskrete strejf af violet. Stilen er frisk med en syre, der udmærker sig ved sin tilstedeværelse og balanceres vidunderligt af den runde, næsten cremede struktur. Aromaerne nærmest danser op af glasset med bløde hints af vandmelon og mere tydelige, men alligevel sofistikerede toner af hindbær og jordbær. Helhedsindtrykket indrammes flot af blomsternoter fra violer og roser.

  Fantastisk blød og frisk

  Druerne til denne skønne og smagsfyldte rosé er nøje udvalgt og høstet om natten, når temperaturen er lav. Druerne presses med det samme, så den smukke, sarte farve samt exceptionelle friskhed bevares. Gæringen sker ved lave temperaturer. Vinen hviler på sit bundfald i rustfri ståltanke i ca. tre måneder og omrøres jævnligt. Derved opnås en glat og blød, næsten cremet, struktur.

  Druer og jordbund

  Pinot Noir-druerne til denne lyserøde drøm af en vin er dyrket på frodige vinmarker nær Cité de Carcassonne. Jordbunden er rig på ler og kalk, og klimaet i området er klassisk, omskifteligt middelhavsklima med friske havbriser fra vest. Pinot Noir-druerne trives fortræffeligt i disse betingelser og giver friske, frugtige og aldeles charmerende vine, der er rene fund for pengene.

  Perfekt til hygge og lette retter

  La Campagne Rosé er perfekt som en forfriskning i sommervarmen – eller til en hyggestund i sofaen. Den fungerer også fortrinligt til lettere retter såsom salater, f.eks. med gedeost eller laks, eller krydrede thai-retter.

  Læs hele beskrivelsen
  Fra <a href="/sog/?q=Pays d'Oc">pays d'oc</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
  Fra pays d'oc området i Frankrig
  Vin de Pay d’Oc er en regionsbetegnelse etableret i 1986 af lokale vinproducenter geografisk dækkende over Languedoc-Roussillon-området, som en betegnelse der var rummelig for at anvende andre druer end kun de sydfranske i vinene – dog i høj grad øvrige franske såsom Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Merlot og Syrah. Idéen bag kategorien og Vins de Pays d’Oc-betegnelsen var at give frit slag for at lave vine med lidt mere bredt favnende vinstil. Der er krav til høstudbyttet pr. hektar og alle Vins de Pays d’Oc skal godkendes af et smagepanel, før den må bære betegnelsen.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt