La Petite Laurette du Midi Laurette Rosé - Magnum 2020

Frankrig
Frankrig
Vin de Pays d'Oc
 • Vinalies Internationales
  2021
  2021
  Sølv
 • Le Mondial du Rosé
  2021
  2021
  Sølv
 • Concours des Grands Vins du Languedoc-Roussillon
  2020
  2020
  Guld

Få sommer i glasset med Laurette – den elegante vinder af verdensmesterskaberne i rosé. Anmeldere og kunder er vilde med den. Elegant, sprød og frisk med en dejlig rund eftersmag.

Læs mere
 • Vinalies Internationales
  2021
  2021
  Sølv
 • Le Mondial du Rosé
  2021
  2021
  Sølv
 • Concours des Grands Vins du Languedoc-Roussillon
  2020
  2020
  Guld

Få sommer i glasset med Laurette – den elegante vinder af verdensmesterskaberne i rosé. Anmeldere og kunder er vilde med den. Elegant, sprød og frisk med en dejlig rund eftersmag.

Læs mere
  Mængde
  pris
  Laurette Rosé - Magnum 2020
  Pris ved 3 stk.
  Mængdepris

  Før 229 kr.

  149
  kr. /stk
  Spar i alt 240 kr.
  Se flere priser
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Aperitif
  Lyst fjerkræ
  Mager fisk
  Tapas
  Vegetariske retter
  Velkomst
  Smagsnoter
  Hindbær

  Hindbær

  Blomme

  Blomme

  Jordbær

  Jordbær

  Tørrede urter

  Tørrede urter

  Blåbær

  Blåbær

  Druer
  Grenache
  Syrah
  Mourvèdre
  Cinsault

  Eksperternes vurdering

  Få sommeren leveret hjem til dig

  La Petite Laurette vinder gulmedaljer år efter år - siden den vandt verdensmesterskabet i rosé. Det er den eneste rosé du behøver, når du skal nyde sommeren sammen med dem, som du holder af.

  Beskrivelse

  La Petite Laurette er det ultimative rosé-hit, der med sin super friske og elegante smag har sikret den en enorm fanskare og en række guldmedaljer. Laurette har uden tvivl været den mest solgte rosé i Danmark de sidste par år, og det er der god grund til. Et rent vidunder af en rosé med de fineste nuancer af røde skovbær og en elegance, der lyser ud af den smukke flaske. Præcis som en rosé skal være.

  Smuk guldvinder

  La Petite Laurette har vundet guldmedaljer år efter år, siden den i 2017 vandt verdensmesterskaberne i rosé ved Le Mondial du Rosé. Et pletskud fra ønologerne Virginie Berthuit og Jean-Pierre Driey, der begge udspringer fra universitetet i Montpellier. Senest har vinen vundet en imponerende guldmedalje ved Concours des Grands Vins du Languedoc-Roussillon. 

  La Petite Laurette er en smukt indpakket vin, men indholdet er bestemt også værd at beskæftige sig med. Det er en rosé, der stilmæssigt leder tankerne mod Provence, snarere end Midi-området. La Petite Laurette ligger i den tørre ende af smagsspekteret, uden på nogen måde at være knasende. Vinen er fremstillet på Grenache, Syrah, Mourvèdre og en anelse Cinsault, høstet om natten – for at bibeholde mest mulig friskhed i druerne, fra midten af september til begyndelsen af oktober. Ved ankomsten til vingården presses vinen omgående og gærer ved lave temperaturer i rustfri ståltanke.

  Skønhed fra Midi

  Laurette er et gammelt fransk pigenavn, udledt af det franske ord for laurbærtræ, der vokser i overflod i Midi-området. Det er her, La Petite Laurette har sit udspring, i området omkring Pinet, mellem Montpellier og Béziers, hvor den maritime indflydelse fra den nærliggende fjord, Étang de Thau, der synes at have en gunstig indflydelse på druerne. Jordbundene består overvejende af klipper, kridt og rød sandsten, som medvirker til at højne vinenes mineralitet.

  En på alle måder eminent og forfriskende rosé, hvad enten den nydes en brændende varm sommerdag eller en kølig efterårsaften. Laurette er desuden Vegan Friendly.

  Læs hele beskrivelsen
  Fra <a href="/sog/?q=Vin de Pays d'Oc">vin de pays d'oc</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
  Fra vin de pays d'oc området i Frankrig
  Vin de Pay d’Oc er en regionsbetegnelse etableret i 1986 af lokale vinproducenter geografisk dækkende over Languedoc-Roussillon-området, som en betegnelse der var rummelig for at anvende andre druer end kun de sydfranske i vinene – dog i høj grad øvrige franske såsom Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Merlot og Syrah. Idéen bag kategorien og Vins de Pays d’Oc-betegnelsen var at give frit slag for at lave vine med lidt mere bredt favnende vinstil. Der er krav til høstudbyttet pr. hektar og alle Vins de Pays d’Oc skal godkendes af et smagepanel, før den må bære betegnelsen.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt