Melea Tempranillo Rosado 2023
Herlig og imødekommende tørstslukker, med noter af jordbær og ribs. De røde bær videreføres i smagen, som ligger i en tørre ende af smagsspektret.
Læs mereHerlig og imødekommende tørstslukker, med noter af jordbær og ribs. De røde bær videreføres i smagen, som ligger i en tørre ende af smagsspektret.
Læs mere![Tempranillo Rosado 2023](https://cdn.kjaersommerfeldt.dk/products/1027175/rosevin-spanien-melea-tempranillo-rosado-vino-de-la-tierra-de-castilla-front.png?width=0&height=300&format=webp&quality=80&rmode=Crop)
![Kirsebær](https://cdn.kjaersommerfeldt.dk/products/1027175/vin-smag-kirsebaer.jpg?width=104&height=104&format=webp&quality=80&rmode=Crop)
Kirsebær
![Blåbær](https://cdn.kjaersommerfeldt.dk/products/1027175/vin-smag-blaabaer.jpg?width=104&height=104&format=webp&quality=80&rmode=Crop)
Blåbær
![Figen](https://cdn.kjaersommerfeldt.dk/products/1027175/vin-smag-figen.jpg?width=104&height=104&format=webp&quality=80&rmode=Crop)
Figen
Beskrivelse
Melea - Tempranillo Rosé er fremstillet af økologiske druer høstet i Cuenca-området i La Mancha.
Efter høsten presses druerne og macererer med skallerne 4-5 timer ved 18 grader, for nænsomt at ekstrahere farve til den færdige rosé. Herefter filtreres skallerne fra og vinen gærer med naturgær i temperaturregulerede stiltanke ved 24 grader. I forbindelse med aftapningen klares vinen med vegansk egnet ærteprotein. Melea - Tempranillo Rosé har en sart rosa farve, ikke ulig vinene fra Provence. Duften er imødekommende med noter af jordbær og ribs. De røde bær videreføres i smagen, som ligger i en tørre ende af smagsspektret, der har en cremet og præcis afslutning.
En herlig tørstslukker, der kan ledsage alt fra fisk til lyse kødretter.
![Fra <a href="/sog/?q=Castilla - La Mancha">castilla - la mancha</a> området i <a href="/sog/?q=spanien">Spanien</a>](https://cdn.kjaersommerfeldt.dk/products/1027175/Spanien%20-%20Vino%20de%20la%20Tierra%20de%20Castilla.jpg?width=400&height=&format=webp&quality=80&rmode=Crop)