Perette Rosé 2023

Frankrig
Frankrig
Pays d'Oc
 • VinAvisen
  2022
  2022
 • Flaskehalsen
  2018
  2018
 • VinAvisen
  2018
  2018

Udsøgt, sofistikeret og let sødmefuld sydfransk rosévin med flot frugtfylde og en dejlig forfriskende finish. Liflig, pikant rosé, der kærtegner sanserne med sit væld af røde bær.

Læs mere
 • VinAvisen
  2022
  2022
 • Flaskehalsen
  2018
  2018
 • VinAvisen
  2018
  2018

Udsøgt, sofistikeret og let sødmefuld sydfransk rosévin med flot frugtfylde og en dejlig forfriskende finish. Liflig, pikant rosé, der kærtegner sanserne med sit væld af røde bær.

Læs mere
  Spar 42%
  Rosé 2023

  Før 119 kr.

  69
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Mager fisk
  Ost
  Sushi
  Tapas
  Vegetariske retter
  Velkomst
  Smagsnoter
  Hindbær

  Hindbær

  Ribs

  Ribs

  Kirsebær

  Kirsebær

  Grønt æble

  Grønt æble

  Honning

  Honning

  Blåbær

  Blåbær

  Blomme

  Blomme

  Druer
  Cinsault
  Syrah

  Eksperternes vurdering

  Beskrivelse

  Perette er en udsøgt, frugtrig og elegant let sødmefuld sydfransk rosévin med flot fylde og et væld af søde røde bær i både smag og duft. En smuk hyldest til den sydfranske livsstil, hvor solskinstimer bedst nydes med et perfekt afkølet glas rosévin i hånden. Perette er en saftig rosé, der er utrolig let at nyde, som den flotte modtagelse også understreger.

  Funklende, liflig og indsmigrende rosé

  I glasset funkler Perette med sin lyse rosa farve, der med sine svagt lilla reflekser giver vinen en smuk, indbydende fremtoning. Vinen har delikate aromaer af friske hindbær og jordbær og flotte blomsterrige duftnoter med påmindelser af violer. De røde bær går igen i smagen, der er lidt fyldigere og varmere i stilen end de provencalske rosévine, men med en fin frugtsyre, der giver vinen en god sprød rygrad. En fin rosévin med en flot afstemt balance mellem sin lette frugtrige sødme og den dejlige langvarige, forfriskende finish. Perette er liflig, pikant og på alle måder et kærtegn af sanserne med sine lækre frugtnoter, der inviterer til en ny læskende slurk. En rund og blød rosévin, hvor du kan smage at druerne har nydt godt af de varme solstrøg.

  Sydfransk skønhed

  Perette er fra det spændende sydfranske område Pays d’Oc i Languedoc-Roussillon og lavet på de klassiske druer Cinsault og Syrah, der plukkes i de kølige morgentimer for at bevare friskheden i druerne. Druerne vokser på nogle af områdets bedste vinmarker, der nyder godt af de varme og tørre somre, de milde vintre og den svalende indflydelse fra Middelhavet. Her i dette solrige smørhul mellem Middelhavskysten og ’det sorte bjerg’, Montagne Noire, der tilbyder fugt og kølige temperaturer, har druerne de optimale forhold til at skabe de frugtfulde aromaer, der dominerer bouqueten i den færdige vin. Et yderst charmerende bekendtskab.

  Perfekt til nydelse og vegetariske retter

  Perette er den dejligste aperitif til at nyde med godt selskab i solen, men er også en veloplagt ledsager til lette vegetariske retter og det frække valg til sushi såvel som det asiatiske køkken.

  Læs hele beskrivelsen
  Fra <a href="/sog/?q=Pays d'Oc">pays d'oc</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
  Fra pays d'oc området i Frankrig
  Vin de Pay d’Oc er en regionsbetegnelse etableret i 1986 af lokale vinproducenter geografisk dækkende over Languedoc-Roussillon-området, som en betegnelse der var rummelig for at anvende andre druer end kun de sydfranske i vinene – dog i høj grad øvrige franske såsom Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Merlot og Syrah. Idéen bag kategorien og Vins de Pays d’Oc-betegnelsen var at give frit slag for at lave vine med lidt mere bredt favnende vinstil. Der er krav til høstudbyttet pr. hektar og alle Vins de Pays d’Oc skal godkendes af et smagepanel, før den må bære betegnelsen.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt