Vin til dessert
En dessert kan løftes af den perfekte vin. En god huskeregel er at servere en vin som er sødere end selve desserten. Samtidig er det godt at overveje om desserten er syrlig, for så kan du med fordel vælge en vin, der også har en portion frugtsyre. Til mørke desserter anbefaler vi portvin eller Banyuls. Til lyse, lettere desserter er det oplagt at servere desserten med vine i Sauternes-stil eller Tokaij.
Vin til dessert
En dessert kan løftes af den perfekte vin. En god huskeregel er at servere en vin som er sødere end selve desserten. Samtidig er det godt at overveje om desserten er syrlig, for så kan du med fordel vælge en vin, der også har en portion frugtsyre. Til mørke desserter anbefaler vi portvin eller Banyuls. Til lyse, lettere desserter er det oplagt at servere desserten med vine i Sauternes-stil eller Tokaij.
Bestem selv et prisinterval
(0)
(0)
Banyuls - 50 cl 2021
Kraftfuld dessert/apéritifvin med en sødmefuld, "fed" og frisk smag.