Firmagaver fyldt med vin, delikatesser og meget mere

Giv en gave, som vækker glæde hos dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere. Hos os kan du finde et bredt udvalg af firmagaver i form af vingaver, gavekurve og skræddersyede gaver med kvalitetsvine, spændende spiritus, lækre delikatesser og en flot designgave i høj kvalitet.

Kontakt os 

Skal vi hjælpe dig med at sammensætte årets firmagave, eller vil du høre mere om vores udvalg? 

Kontakt vores salgschef René Rehling på: 

Eller udfyld kontaktformularen via linket, så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Bliv kontaktet af os

Gaven som skal overraske

Som kunde hos Kjær & Sommerfeldt har du mulighed for at vælge mellem et stort udvalg af vingaver, gavekurve eller du kan skræddersy din helt egen firmagave, så den matcher dine ønsker. 

Om det er i forbindelse med højtider såsom jul og påske eller til gavebordet i forbindelse med reception eller jubilæum, hjælper vi dig gerne med at finde den helt rette firmagave. 

Vi er skarpe på profilerende emballage og etiketter, så sammensætningen af gaverne matcher dit ønske til signal. 

Har du fundet årets firmajulegave? Vi har sammensæt et stort udvalg af julegaver fyldt med kvalitetsvine, spændende spiritus, lækre delikatesser og flotte designgaver. Se årets julegaver her

Vingaver

Vin er den perfekte gave til højtider, receptioner og jubilæer. Vælg en af vores populære vingaver pakket i en smuk gaveæske eller gå på opdagelse i vores store sortiment og sammensæt din egen vingave med en gaveæske.

Skal vi hjælpe dig med at sammensætte årets firmagave, eller vil du høre mere om vores udvalg?

Vi leverer også til firmafesten 

Skal du holde firmafest, fredagsbar, reception eller et andet firmaarrangement sørger vi gerne for vinen dertil.

Vi vil i samarbejde med dig finde de helt rette vine, der passer perfekt til dit arrangement og sikrer, at vinen leveres til dit ønskede tidspunkt.

Læs mere her

Gavekurve

Hvert år sammensætter vi et udvalg af gavekurve til årets højtider og sæsoner med fantastiske kvalitetsvine, spændende spiritus, lækre delikatesser og en flot designgave i høj kvalitet. Vores gavekurve varierer i pris og størrelse, så du med sikkerhed kan finde en løsning, der passer til din virksomhed.

Skræddersyede firmagaver

Skal firmagaven passe præcis til lige netop dine medarbejdere eller kunder? Som kunde hos os har du mulighed for at skræddersy gaven, så den matcher dine ønsker. Vælg frit mellem en række vine, chokolade, delikatesser og designgaver fra håndplukkede leverandører og forkæl dine medarbejdere eller kunder med den helt rette gave.

Vores vinkonsulenter er altid behjælpelige med at sammensætte en firmagave, der matcher din virksomheds værdier både i forbindelse med indholdet og indpakningen.

Bliv erhvervskunde

Som kunde hos os får du en professionel og passioneret vinleverandør. Vi stræber altid efter at skabe værdi for vores kunder, så lad os hjælpe dig med at skabe værdi for dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere – og ikke mindst for din virksomhed!

Vi tilbyder blandt andet: 

  • En personlig vinkonsulent 
  • Et bredt sortiment 
  • Sikker levering 
  • Bæredygtige løsninger

Og meget mere! 

Skal vi hjælpe dig med firmagaven?

Vil du høre mere om vores udvalg af firmagaver?
Udfyld kontaktformularen nedenfor og vores vinkonsulenter vil hjælpe dig videre.

Forkæl dine medarbejdere

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt