Firmajulegaver

Hvad du ønsker, skal du få! Glæd dine medarbejdere eller kunder med lækre julegaver. Lad dig friste og forføre af vores store udvalg af kvalitetsvine, spændende spiritus, lækre delikatesser og flotte designgaver. Vi er allerede i fuld gang med at sammensætte årets julegaver for 2023.

Gaven som skal overraske 

Før vi har set os om, så er det allerede jul igen og tid til at finde den perfekte julegave til dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere.

Vi er i fuld gang med at sammensætte et lækkert udvalg af julegaver fyldt med kvalitetsvine, spændende spiritus, lækre delikatesser og flotte designgaver. Har du helt særlige ønsker til årets julegaver, så hjælper vi dig gerne med at skræddersy gaven, så den matcher dine behov og ønsker om profilering.

Skal vi hjælpe dig med at få julegaven i hus og ramme dine medarbejdere lige i hjertet med pragtfulde smagsoplevelser, de ikke glemmer?

Gavepakker

Glæd dig til årets julegaver er klar! Vælg en gavepakke, som vækker glæde hos netop dine ansatte. Gavepakkerne indeholder kvalitets vine, spændende spiritus, lækre delikatesser og en flot design-gave i høj kvalitet.

Se alle gavepakker

Skræddersy julegaven

Vil du skræddersy din egen julegave til ansatte eller kunder? Så hjælper vi selvfølgelig også med det! Du kan frit vælge mellem en række vine, delikatesser og gaver der kan gemmes.

Skræddersy julegaven

Vingaver

Vin er den perfekte gave til både højtider, receptioner og jubilæer. Uanset om du vælger rødvin, hvidvin eller champagne, så garanterer vi, at du får top-kvalitet i en smuk gaveæske.

Vingaver

Årets julekatalog 

Har du fået årets firmajulegave i hus? Se årets julekatalog fra Kjær & Sommerfeldt og find julegaven til dine kollegaer. 

Har du brug for hjælp?

Har du behov for vejledning til årets firmajulegave?
Udfyld kontaktformularen nedenfor og vores konsulenter vil hjælpe dig videre.

Vin, øl & spiritus

Fyld julegaven med champagner, rødvine, hvidvine, portvine samt øl og spiritus.

Chokolade & delikatesser

Forsød juletiden med håndlavet chokolade, delikate snacks eller velsmagende delikatesser.

Design gaver

Giv en af de populære julegaver for 2022 i klassisk design og høj kvalitet.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Fleksibel og hurtig
levering

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt