Firmajulegaver

Hvad du ønsker, skal du få! Glæd dine medarbejdere eller kunder med lækre julegaver. Lad dig friste og forføre af vores store udvalg af kvalitetsvine, spændende spiritus, lækre delikatesser og flotte designgaver. 

Gaver som vækker glæde 

Før vi har set os om, så er det jul igen - og derfor er det nu tid til at finde den perfekte julegave til dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere.

Vi har allerede nu sammensat årets julegaver for 2023. Et lækkert udvalg af julegaver fyldt med kvalitetsvine, chokolade og delikatesser. Har du helt særlige ønsker til årets julegaver, så hjælper vi dig også gerne med at skræddersy gaven, så den matcher dine behov og ønsker om profilering.

Vi vil gerne hjælpe dig med at få julegaven i hus og ramme dine medarbejdere lige i hjertet med pragtfulde smagsoplevelser, de ikke glemmer. Du skal vælge os til årets julegaveleverandør, hvis du går op i:

  • Kvalitet og gode smagsoplevelser
  • Bæredygtige løsninger
  • Sikker levering af julegaverne

Tag et kig i hele vores julekatalog her - og ellers kan du gå på opdagelse nedenfor blandt vores færdige gavepakker, udsøgte vingaver eller læse mere om mulighederne for skræddersyede julegaver.

Gavepakker

Vælg en af vores særligt sammensatte gavepakker, som vil vække glæde hos dine ansatte. Gavepakkerne indeholder kvalitets vine, spændende spiritus, lækre delikatesser i høj kvalitet og leveres i en flot julekuffert fra Kjær & Sommerfeldt.

Se alle gavepakker

Skræddersy julegaven

Vil du skræddersy din egen julegave til ansatte eller kunder? Så hjælper vi selvfølgelig også med det. Du kan frit vælge mellem en række vine, delikatesser, slik og designgaver fra Danmarks førende brands.

Skræddersy julegaven

Vingaver

Vin er den perfekte gave til både højtider som julen, receptioner og jubilæer. Uanset om du vælger rødvin, hvidvin eller champagne, så garanterer vi, at du får top-kvalitet i en smuk gaveæske.

Vingaver

Har du brug for hjælp?

Har du behov for vejledning til årets firmajulegave?
Udfyld kontaktformularen nedenfor og vores konsulenter vil hjælpe dig videre.

I foråret 2023 udgav vi vores første ESG-rapport.

Se vores ESG-rapport

Forstærkeren af bæredygtighed i vinbranchen

148 års erfaring har lært os, at resultater skabes gennem stærkt samarbejde og tillidsfulde relationer. I Kjær & Sommerfeldt arbejder vi derfor målrettet med at være forstærkeren af bæredygtige løsninger mellem vinhusene og vores kunder. Vi udvikler nye løsninger og hjælper vores erhvervskunder med at tage mere bæredygtige beslutninger, så vi sammen med vores kunder kan forstærke det positive aftryk.

Vi har derfor også nøje udvalgt en række anbefalingsværdige vine med økologisk og biodynamisk certificeringer, som vil passe godt til julegaverne.

Er ønsket varige gaver?

Vi tilbyder julegaver sammensat med meget andet end vin. Du kan nemlig vælge flotte kvalitetsprodukter til årets julegave, da vi i Kjær & Sommerfeldt kan tilbyde de mest populære gaver i Danmark. Her kan du se nogle af vores samarbejdspartnere.

Georg Jensen Damask

Georg Jensen Damask er en danskejet familievirksomhed, der siden 1756 har vævet tekstiler og forenet det gode håndværk med design – og sat en ære i at skabe flotte og funktionelle tekstiler til hjemmet.

Eva Solo

Eva Solo blev grundlagt i Danmark for over hundrede år siden og er kendetegnet ved produkter med funktionelt design af høj kvalitet. Designs der er nytænkende indenfor formgivning, funktion og materialevalg.

Pillivuyt

Gennem 200 år har Pillivuyt produceret håndlavet porcelæn af højeste kvalitet i hjertet af Europa. Baseret på behov og ønsker fra de dygtige kokke i Frankrig er porcelænet fra Pillivuyt i dag blevet indbegrebet af godt håndværk. De er en af de ældste og mest anerkendte producenter af porcelæn i verden.

Kreafunk

Kreafunk er dansk design og livsstilsprodukter skabt til at passe perfekt ind i din indretning. De går op i de æstetiske detaljer og god kvalitet uden at det skal koste en bondegård.

Giv lækkerier i årets julegaver

Hos Kjær & Sommerfeldt samarbejder vi med nogle af Danmarks bedste producenter af lækker chokolade, slik, snacks og delikatesser.

Ole Chokolade

Ole Chokolade er et af Danmarks mest eksklusive chokolademærker. De har fremstillet chokolade i den fineste håndlavede kvalitet fra eget chokoladeværksted i Kolding siden 1966. I emballagen benytter de kun karton, der er FSC certificeret, og som bidrager til langsigtede bæredygtige miljøforhold.

Bagsværd Lakrids

Ideen om Bagsværd Lakrids startede i hovedet på kemi-ingeniør Søren Beier i julen 2014, hvor han eksperimenterede med lakrids sammen med sin familie. Sønnen Niels hjalp med at dosere salt i gryden, og datteren Nina hjalp med at indpakke produktet til venner og familie. Børnenes mor, Pernille, fik ideen om at lægge lakridsen i en kuvert, så den nemmere kunne sendes ud med posten.

Hattesens Konfektfabrik

Hattesens Konfektfabrik laver gourmet lakridskonfekt i Ærøskøbing i Danmark. Lakridskonfekten er lavet efter gamle traditioner med et klart valg om af bruge naturlige og rene råvarer samtidigt med, at de har en filosofi om at bruge mindre sukker og skabe mere smag.

Nordisk

I Nordisk laver de håndlavet mad med tanke på kvalitet og inspireret af et landkøkken med dybe rødder i naturen. Retterne er inspireret både af den nordisk madkulturarv, gamle nordiske tilberedningsmetoder og spændende råvaresammensætninger.

Om Kjær & Sommerfeldt

Vi er Danmarks ældste vinhandel, som siden 1875 har solgt vin af højeste kvalitet – og i dag er leverandør til mere end 1.200 virksomheder. Vi tilbyder et bredt udvalg af firma- og julegaver.
Udover vine fra nogle af verdens mest anerkendte vinhuse har vi også spændende gaver inden for spiritus, chokolade, delikatesser og livsstilsprodukter.

Vi sætter en ære i at være eksperter i vin - og uanset hvor du holder til i landet, tilbyder vi dig din egen personlige konsulent, som sikrer, at I får de helt rigtige gaver og at I modtager jeres bestilling til den aftalte tid.

Er du klar til at høre mere?

Udfyld vores kontaktformular og så vil en af vores konsulenter ringe dig op helt uforpligtende.

 

 

 

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt