Skræddersy julegaven

Skal årets firmajulegave passe til lige præcis dine ansatte? Skræddersy julegaven med de dejligste vine, lækre delikatesser og måske en fin design-gave i høj kvalitet.

Det med småt

Vær opmærksom på, at vi kun tilbyder skræddersyede julegaver, hvis du skal bruge mindst 55 gaver.

Skal du bruge færre julegaver, anbefaler vi i stedet en af vores mange gavepakker. 

Se vores gavepakker her

Kontakt os for bestilling

Ønsker du at sammensætte din egen julegave? Kontakt os her

Herefter vil en af vores konsulenter kontakte dig, så I sammen kan skræddersy den perfekte julegave til netop dine medarbejdere eller kunder.

Fyld julegaven med

Vine af højeste kvalitet

Med mere end 140 års passion for vin, og et håndplukket sortiment af vine fra hele verden, kan vi garantere, at der også er en vin, som passer til netop dine ønsker.

Uanset om du leder efter smagfulde rødvine, der passer til julebordets traditionelle retter, sprøde hvidvine til hyggelige aftener, sprudlende bobler til nytårets festligheder eller måske en delikat portvin til de stille juledage, så hjælper vi dig på rette vej mod en velsmagende julegave.

Syndigt slik og håndlavet chokolade 

Skal julegaven få tænderne til at løbe i vand? Så skal du vælge en - eller flere - af de mange søde sager vi har på hylderne. Vælg for eksempel de delikate Chokolader fra Ole Chokolade, som både er dansk, håndlavet og smager så englene synger. Eller måske en lækker lakrids fra Bagsværd Lakrids, der kalder på en bid mere. Du finder også traditionel lakridskonfekt, chokoladeovertrukne mandler og mange andre søde sager, som skaber glæde og forsøder de kolde vintermåneder.

Smagfulde juleøl og premium spiritus 

Skal der lidt mere smæk på julegaven, så er det her du skal kigge. Hvad end du er til klassisk gin og tonic, en rom med et twist, en delikat cocktail eller måske den traditionelle juleglögg, så finder du det hos os. Du kan også vælge at komme smagfulde specialøl i gaven - det perfekte match til vinterens mange julefrokoster.

Delikate delikatesser

Gør julegaven ekstra lækker og lige til at sætte tænderne i, med en af vores mange delikatesser fra håndplukkede leverandører. 

Vælg for eksempel mellem en række snacks, såsom knasende sprøde chips eller saltede luksus-mandler. Forkæl kaffeelskeren med en afbalanceret julekaffe og en delikat kaffesirup eller opgrader middagsbordet hos madelskeren med en lækker karamelsauce, skønne krydderiblandinger eller en klassisk julemarmelade.

Designgaver

Giv en gave, der kan gemmes. Sammensæt årets julegave med en flot designgave fra en af vores nøje udvalgte producenter. 

Vælg for eksempel mellem Spring Copenhagens flotte Snowball lampe eller en mini bluetooth højtaler fra Kreafunk, der er lige til at have med i lommen. Skal julen tilbringes med familien, så er HINT GO det perfekte spil til at skabe gode minder sammen. Du kan også vælge mellem lækkert køkkenudstyr og smukt service. 

Smuk indpakning

Uanset hvilken gave du ønsker, har vi den perfekte indpakning. 

Vælg mellem en stilren vinæske, en stor gaveæske med julemotiv eller rustikke trækasser. Har du et særligt ønske til indpakningen, så vil vi selvfølgelig også forsøge at løse det. 

 

Har du brug for hjælp?

Vil du høre mere om skræddersyede julegaver eller har du behov for vejledning til årets firmajulegave?
Udfyld kontaktformularen nedenfor, så vil vores konsulenter hjælpe dig videre. 

Gå på opdagelse

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Fleksibel og hurtig
levering

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt