Skræddersy julegaven

Skal årets firmajulegave passe til lige præcis dine ansatte? Skræddersy julegaven med de dejligste vine, lækre delikatesser og måske en fin designgave i høj kvalitet.

Fyld julegaven med vine af højeste kvalitet

Med mere end 140 års passion for vin, og et håndplukket sortiment af vine fra hele verden, kan vi garantere, at der også er en vin, som passer til netop dine ønsker.

Uanset om du leder efter smagfulde rødvine, der passer til julebordets traditionelle retter, sprøde hvidvine til hyggelige aftener, sprudlende bobler til nytårets festligheder eller måske en delikat portvin til de stille juledage, så hjælper vi dig på rette vej mod en velsmagende julegave.

Smagfulde juleøl og premium spiritus 

Skal der lidt mere smæk på julegaven, så er det her du skal kigge. Hvad end du er til klassisk gin og tonic, en rom med et twist, en delikat cocktail eller måske den traditionelle juleglögg, så finder du det hos os. Du kan også vælge at komme smagfulde specialøl i gaven - det perfekte match til vinterens mange julefrokoster.

Giv lækkerier i årets julegaver

Skal julegaven få tænderne til at løbe i vand? Så skal du vælge en - eller flere - af de mange søde sager vi har på hylderne. Hos Kjær & Sommerfeldt samarbejder vi med nogle af Danmarks bedste producenter af lækker chokolade, slik, snacks og delikatesser.

Ole Chokolade

Ole Chokolade er et af Danmarks mest eksklusive chokolademærker. De har fremstillet chokolade i den fineste håndlavede kvalitet fra eget chokoladeværksted i Kolding siden 1966. I emballagen benytter de kun karton, der er FSC certificeret, og som bidrager til langsigtede bæredygtige miljøforhold.

Bagsværd Lakrids

Ideen om Bagsværd Lakrids startede i hovedet på kemi-ingeniør Søren Beier i julen 2014, hvor han eksperimenterede med lakrids sammen med sin familie. Sønnen Niels hjalp med at dosere salt i gryden, og datteren Nina hjalp med at indpakke produktet til venner og familie. Børnenes mor, Pernille, fik ideen om at lægge lakridsen i en kuvert, så den nemmere kunne sendes ud med posten.

Hattesens Konfektfabrik

Hattesens Konfektfabrik laver gourmet lakridskonfekt i Ærøskøbing i Danmark. Lakridskonfekten er lavet efter gamle traditioner med et klart valg om af bruge naturlige og rene råvarer samtidigt med, at de har en filosofi om at bruge mindre sukker og skabe mere smag.

Nordisk

I Nordisk laver de håndlavet mad med tanke på kvalitet og inspireret af et landkøkken med dybe rødder i naturen. Retterne er inspireret både af den nordisk madkulturarv, gamle nordiske tilberedningsmetoder og spændende råvaresammensætninger.

Er ønsket varige gaver?

Giv en gave, der kan gemmes, ved at inkludere en flot designgave i årets julegave. Du kan vælge mellem en række flotte kvalitetsprodukter til årets julegave, da vi kan tilbyde de mest populære gaver i Danmark. Her kan du se nogle af vores samarbejdspartnere.

Georg Jensen Damask

Georg Jensen Damask er en danskejet familievirksomhed, der siden 1756 har vævet tekstiler og forenet det gode håndværk med design – og sat en ære i at skabe flotte og funktionelle tekstiler til hjemmet.

Eva Solo

Eva Solo blev grundlagt i Danmark for over hundrede år siden og er kendetegnet ved produkter med funktionelt design af høj kvalitet. Designs der er nytænkende indenfor formgivning, funktion og materialevalg.

Pillivuyt

Gennem 200 år har Pillivuyt produceret håndlavet porcelæn af højeste kvalitet i hjertet af Europa. Baseret på behov og ønsker fra de dygtige kokke i Frankrig er porcelænet fra Pillivuyt i dag blevet indbegrebet af godt håndværk. De er en af de ældste og mest anerkendte producenter af porcelæn i verden.

Kreafunk

Kreafunk er dansk design og livsstilsprodukter skabt til at passe perfekt ind i din indretning. De går op i de æstetiske detaljer og god kvalitet uden at det skal koste en bondegård.

Smuk indpakning

Uanset hvilken gave du ønsker, har vi den perfekte indpakning. 

Vælg mellem en stilren vinæske, en stor gaveæske med julemotiv og FSC-certificering eller rustikke trækasser. Har du et særligt ønske til indpakningen, så vil vi selvfølgelig også forsøge at løse det. 

Skal vi hjælpe med julegaverne?

Vil du helt uforpligtende høre mere om skræddersyede julegaver eller har du behov for vejledning til årets firmajulegave? Så udfyld kontaktformularen nedenfor - og så vil en af vores konsulenter hjælpe dig videre. 

Vil du se vores færdige gavepakker?

Vi tilbyder også en række julegavepakker, der allerede er sammensat. Måske kan du finde inspiration der.

Gå på opdagelse

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt