Certificerede vine og mindre aftryk

Der findes desværre meget få vine i verden, der ikke belaster miljøet, men flere og flere vinhuse arbejder med miljø, klima eller med bæredygtighed inden for både miljø, det sociale og det ledelsesmæssige område. Med ambitionen om at være forstærkeren af den bæredygtige udvikling i vinbranchen, ønsker vi samtidig til at påvirke producenternes adfærd – med respekt for, at transformation af vinmarker og produktion er en længerevarende proces.

For at sikre troværdig kommunikation om vinene over for både erhvervs- og privatkunder har vi besluttet os for, at alle vinproducenter skal kunne dokumentere deres arbejde mod mere bæredygtige forhold. Der findes mange certificeringer – nogle internationalt anerkendte, andre europæiske, regionale eller lokale. Vi har tillid til, at den enkelte producent er i stand til at træffe det for dem bedste valg af certificering og efterleve kravene.

Økologiske certifikater

Der er en række af certificeringer inden for økologi. Vi har lavet en komplet oversigt her over de certificeringer, som anvendes blandt vores producenter.

Se økologiske certifikater
Map marker

Biodynamiske certifikater

Der er en række af certificeringer inden for biodynamik. Vi har lavet en komplet oversigt her over de certificeringer, som anvendes blandt vores producenter.

Se biodynamiske certifikater

Bæredygtige certifikater

Der er en myriade af certificeringer inden for ikke bare økologi og biodynamik, men særligt indenfor bæredygtig vindyrkning er der et utal af certificeringsorganer. Vi har lavet en komplet oversigt her over de certificeringer, som anvendes blandt vores producenter.

Se bæredygtige certifikater

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt