Vingaver til Mors dag

Leder du efter den perfekte (vin)gave til en af kvinderne i dit liv? Så er du landet det rette sted! Vi har samlet nogle af vores mest populære vingaver til verdens bedste mødre.

Kender du en kærlig og omsorgsfuld mor, der har trøstet og tørret op, sunget søvnen frem og sat andres behov først igen og igen? Mor er den bedste i verden, og derfor fortjener hun selvfølgelig en dejlig gave. Giv den til en mor – din egen, dine børns mor, din svigermor eller en anden mor, du holder af – der fortjener det bedste.

Vi har fundet de perfekte gaver til kvinden i dit liv, så hun kan mærke, hvor meget hendes kærlighed betyder for dig. Find inspiration til morsdags-gaver nedenfor, hvor vi har samlet nogle af vores mest populære smagekasser og gaveidéer til morsdag.

Sig det med vin

Kender du én, der fortjener lidt ekstra forkælelse og som er vild med vin? Sig det med en dejlig smagekasse fyldt med gode smagsoplevelser, I kan dele.

Lyserød luksus til rosényderen

Den luksuriøse rosé-smagekasse er smukt pakket i en flot gavekarton og indeholder hele 6 forskellige rosévine fra Frankrig, der alle har hver sin elegante og velsmagende stil. En lækker smagekasse fyldt med pink pletskud, som vil vække begejstring og fryd hos enhver, der godt kan lide rosévin.

Giv en smagekasse

Franske fristelser

Forkæl kvinderne i dit liv med lækre franske sommervine. Perfekte til at nyde på terrassen på en varm sommerdag og til at nyde i de kommende lange lyse sommeraftener. Alle vinene i kassen er helt friske i stilen og indeholder eksklusiv Champagne, elegant rosé fra Provence og lækker Sauvignon Blanc-hvidvin fra Loire. Ren forkælelse, der går lige i hjertet.

Forkæl hende med vin

Mors dag gaveidéer

Hvad giver man kvinden, der har alt? Hvad med en gave, I kan dele og opleve sammen? Vi afholder hvert år hundredvis af smagning om alt lige fra rosé til Pinot Noir og flere gange om året afholder vi også grundskolesmagninger, hvor du kan lære at smage forskel på druer og områder og måske endda finde en ny favoritvin.

Kender du en mor, der elsker vin, og ved hvad hun leder efter? Giv et gavekort på et valgfrit beløb og lad hende selv fylde kurven med sine favoritter. Så kan hun også selv bestemme om vinen skal leveres til hendes egen dør eller direkte til sommerhuset.

Hvad giver man kvinden, der elsker vin? Man giver hende lækre overraskelser fra nogle af verdens bedste vinadresser.

Hvornår er det Mors Dag?

Sådan falder dagen i de kommende år:

  • 2024: 12. maj
  • 2025: 11. maj
  • 2026: 10. maj
  • 2027: 9. maj
  • 2028: 14. maj
  • 2029: 13. maj
  • 2030: 12. maj

Hvornår er det Mors dag?

I Danmark fejrer vi Mors dag anden søndag i maj. I 2023 falder Mors dag den 14. maj. Dagen bruges ikke kun som anledning til at fejre din egen mor, men giver ofte anledning til at hylde moren til dine børn og andre mødre i dit liv.

Hvornår opstod Mors dag?

Mors dag opstod i 1872 i USA. Det var den amerikanske forfatter og kvindevalgretsforkæmper Julia Ward Howe, der oprindeligt fik idéen til dagen, men det var Anna Jarvis fra Virginia, der fik idéen ud at leve. Anna Jarvis var sammen med sin mor og andre mødre en del af gruppen ”Mothers Day Work Club”, der arbejdede for at mindske børnedødelighed og forbedre de sanitære forhold. Traditionen fik hurtigt fart og havde i 1909 spredt sig til 45 stater i USA. I 1904 blev dagen udråbt til en national mærkedag. Mors dag blev første gang afholdt 12. maj 1929 i Danmark, hvor den altid falder anden søndag i maj.

Mors dag

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt