Vine lavet på Oseleta
Vine lavet på Oseleta
Bestem selv et prisinterval
(0)
(2)
Amarone della Valpolicella Classico 2018
Zenatos Amarone har en fabelagtig intensitet, nuancerigdom og dybde. Sorte kirsebær og blommer, chokolade, tobak, læder og kanel er nogle af de fremtrædende elementer. Vinen udgør næsten et måltid i sig selv, men kan snildt ledsage selv den kraftigste kødret.
Læs mereAmarone Riserva della Valpolicella Classico co, DOC 2010
Eminent, tør og velstruktureret Amarone med flotte duftnoter af sød tobak, kaffe, mynte, og nelliker. Smagen er kraftfuld, elegant, fløjlsagtig og velafbalanceret med smuk finish.
Læs mereFør 2.495 kr.
Appassimento - Arele 2018
Dyb intens Appassimento med rubinrød farve og frugtagtig bouquet og et strejf af sort peber fra det verdenskendte Amarone-hus Tommasi.
Læs mereAmarone della Valpolicella 2012
Absolut ikon-vin fra kultproducenten Dal Forno. Intens, kompleks, aromatisk, struktureret vin med noter af varm moden frugt, trøffel, tobak og læder.
Læs mereAmarone della Valpolicella Riserva - Sergio Zenato 2017
En muskuløs vin, med imponerende kompleksitet. I både duft og smag bliver man budt velkommen af intense noter af sorte kirsebær og provencalske krydderier som timian og rosmarin. Smagsmæssigt forlænges de mange komplekse indtryk af mokka og engelsk lakrids, der elegant løftes op af en fin mineralitet og en rank tannin.
Læs mereRipasso Superiore - Ripassa 2018
En vin med det bedste fra begge verdener: Valpolicellaens intense kirsebærnoter og ranke struktur og Amaronens intensitet, dybde, blomme og krydderi.
Læs mereFør 275 kr.
Amarone della Valpolicella 2013
Absolut ikon-vin fra kultproducenten Dal Forno. Intens, kompleks, aromatisk, struktureret vin med noter af varm moden frugt, trøffel, tobak og læder.
Læs mereRecioto Classico 2013
Koncentreret dessertvin, med krydrede noter, mørke kirsebær, svesker og blommer, men holdt fint tøjlet og afbalanceret af fløjlsbløde tanniner.
Læs mere