Akvavit
Med en snaps eller akvavit fra Kjær & Sommerfeldt er du altid sikker på, at den er nøje udvalgt og kvaliteten er i top. Vi har haft høje standarder siden 1875 og samarbejder med nogle af de bedste akvavit og snaps producenter i Danmark.

Akvavit
Med en snaps eller akvavit fra Kjær & Sommerfeldt er du altid sikker på, at den er nøje udvalgt og kvaliteten er i top. Vi har haft høje standarder siden 1875 og samarbejder med nogle af de bedste akvavit og snaps producenter i Danmark.
Bestem selv et prisinterval
(0)
(0)
Forårssnaps
Mens Braunsteins andre snapse er lavet på udtræk af urter, er Påske Akvavitten destilleret med krydderierne, hvilket giver frisk og klart udtryk. Aromatisk og intens i både duft og smag.
Læs mereÆblesnaps
Dansk Æblebrændevin, hvor håndværket, samt de bedste råvarer, tilsat omhu, skaber smagsoplevelser i topklasse.
Slåensnaps
Braunstein Slåen Snaps kombinerer den klassiske snaps, med det bedste som frugten slåen kan levere.
Stjernesnaps
Braunstein Stjernesnaps er lavet som en kryddersnaps, hvilket trækker flere forskellige smage ud af krydderiet. Den er afrundet med en lille dosis appelsinskal. En blød og mild duft af sød lakrids med undertoner af træ og læder. Eftersmagen præges af tobak og en ganske let bitterhed. Nydes som aperitif i tide eller utide
Læs mereEnebærsnaps
Det er ikke lige til at se, men enebær er faktisk slet ikke bær, men derimod runde kogler fra enebusken.
Porsesnaps
Det er med porse som med vin. Mikroklima og jordbundsforhold hvor planten gror spiller en stor rolle for porsens aroma, og i Danmark finder man den kun få steder. Tillige vinder en porse ved lagring i indtil flere år. En mørk og kompleks snaps med en lang og blød smag, sødmefuldt afrundet og med den for porsen karakteristiske snert af bitterhed i eftersmagen.
Læs mereMalt Akvavit
Braunsteins malt akvavit er fremstillet af bygmalt og tilsmagt med kysthonning. Honning er fra lokale kystbier, mindre end en kilometer fra Destilleriet Braunstein.
Læs mereNiels Juel Akvavit
Krydret med Braunsteins specielle krydderblanding og for at opnå yderligere finesse, kompleksitet og afrunding i smagen er den lagret på store træfade, der tidligere har indeholdt oloroso sherry.
Læs mereGylden akvavit
Brødrene Claus og Michael Braunstein brugte hvert år som børn, en pæn del af deres sommerferie, på at hjælpe deres farfar med at samle porse og sortebær langs den jyske vestkyst, så han kunne lave sine kryddersnapse. Farfaren var aktiv i det lokale snapselaug i Køge, og hjemme i køkkenet stod flaskerne linet i lange rækker og trak smagsstoffer ud af f.eks. porse, kvan og citronmelisse.
Læs mereFadlagert Akvavit
Smagfuld krydret snaps med sherry og rom. Basen i Brøndums Fadlagret er et maltdestillat, lagret 2½ år på amerikanske whiskyfade, og krydret med sherry, rom og citronskal.
Læs mere