Akvavit
Med en snaps eller akvavit fra Kjær & Sommerfeldt er du altid sikker på, at den er nøje udvalgt og kvaliteten er i top. Vi har haft høje standarder siden 1875 og samarbejder med nogle af de bedste akvavit og snaps producenter i Danmark.

Akvavit
Med en snaps eller akvavit fra Kjær & Sommerfeldt er du altid sikker på, at den er nøje udvalgt og kvaliteten er i top. Vi har haft høje standarder siden 1875 og samarbejder med nogle af de bedste akvavit og snaps producenter i Danmark.
Bestem selv et prisinterval
(0)
(0)
Valnøddesnaps
Valnøddesnapsen har en rigtig god smag af nød, og egner sig rigtig godt til en bid lagret ost eller som en mild form for cognac. Valnødderne til snapsen kommer selvfølgelig fra danmark.
Læs mereJule Akvavit
Luksusakvavit fremstillet ud fra opskrifter, der stammer fra Hasle Dampbrænderi, tilsat udtræk af nellike og appelsin, som sammen giver en krydret smag af jul.
Læs mereDild Snaps
Hr. Skovs Dild Snaps er en håndlavet, delikat snaps fra Blåvand – med en silkeblød, rund dildsmag og let gylden farve, perfekt til fisk og skaldyr.
Læs mereKrenkerup Akvavit Guld
Krenkerup Guld Akvavit - destilleret på Krenkerup Guldøl, dildspidser, dildfrø og citronskal. Duft- og smagsnoter af dild, citron og korn. En behagelig og rund smag med en meget fin fylde som stammer fra guldøllen. Perfekt til frokostbordet året rundt. Bør nydes køleskabskold. 50 cl / 40 % Vol.
Læs mereLinie Akvavit
Linie Aquavit er en kartoffelbaseret akvavit, destilleret på en speciel blanding af urter og krydderier. Aquavitten lagrer på spanske oloroso sherryfade af egetræ, der modner på en skibsrejse som dækslast, hvor ækvator krydses to gange. Dette giver en usædvanlig blød og velafbalanceret aquavit med umiskendelige noter af kommen, anis og appelsinskal. Nyd den ved stuetemperatur til røget laks, marineret sild og andre milde skaldyrsretter.
Læs merePorsesnaps
Det er med porse som med vin. Mikroklima og jordbundsforhold hvor planten gror spiller en stor rolle for porsens aroma, og i Danmark finder man den kun få steder. Tillige vinder en porse ved lagring i indtil flere år. En mørk og kompleks snaps med en lang og blød smag, sødmefuldt afrundet og med den for porsen karakteristiske snert af bitterhed i eftersmagen.
Læs mereForårssnaps
Mens Braunsteins andre snapse er lavet på udtræk af urter, er Påske Akvavitten destilleret med krydderierne, hvilket giver frisk og klart udtryk. Aromatisk og intens i både duft og smag.
Læs mereLyng Snaps
Denne snaps fra gastrogeniet Hr. Skov er fremstillet på den jyske hedes karakteristiske, grønne tæppe: lyngen.
Gylden akvavit
Brødrene Claus og Michael Braunstein brugte hvert år som børn, en pæn del af deres sommerferie, på at hjælpe deres farfar med at samle porse og sortebær langs den jyske vestkyst, så han kunne lave sine kryddersnapse. Farfaren var aktiv i det lokale snapselaug i Køge, og hjemme i køkkenet stod flaskerne linet i lange rækker og trak smagsstoffer ud af f.eks. porse, kvan og citronmelisse.
Læs mereÆblesnaps
Dansk Æblebrændevin, hvor håndværket, samt de bedste råvarer, tilsat omhu, skaber smagsoplevelser i topklasse.
Touché Akvavit
Russeren, Ivan Bazin, var hele sit liv sørejsende, en gentleman og selvom han måske ikke var af overklassen, udstrålede han "klasse" og blev derfor medlem af den københavnske fægteklub. Ydermere blev han en af drivkræfterne i klubben.
Læs mereValnød Snaps
Valnøddesnapsen lagrer gerne op til 2 år og bliver kun bedre og bedre - den er dejlig rund og blød og gør sig fortrinlig til ostebordet.
Læs mereMalt Akvavit
Braunsteins malt akvavit er fremstillet af bygmalt og tilsmagt med kysthonning. Honning er fra lokale kystbier, mindre end en kilometer fra Destilleriet Braunstein.
Læs mereStjernesnaps
Braunstein Stjernesnaps er lavet som en kryddersnaps, hvilket trækker flere forskellige smage ud af krydderiet. Den er afrundet med en lille dosis appelsinskal. En blød og mild duft af sød lakrids med undertoner af træ og læder. Eftersmagen præges af tobak og en ganske let bitterhed. Nydes som aperitif i tide eller utide
Læs mere


















