Oddbird Spumante - Liberated from alcohol

Italien
Italien
Veneto

Skøn og sprudlende Spumante - befriet for alkohol. Velafbalanceret, frisk og sprød helhedsoplevelse med flotte, frugtige toner.

Læs mere

Skøn og sprudlende Spumante - befriet for alkohol. Velafbalanceret, frisk og sprød helhedsoplevelse med flotte, frugtige toner.

Læs mere
  Spumante - Liberated from alcohol
  159
  kr. /stk
  Smagsnoter
  Grønt æble

  Grønt æble

  Akacie

  Akacie

  Fersken

  Fersken

  Tørrede urter

  Tørrede urter

  Brioche brød

  Brioche brød

  Pære

  Pære

  Druer
  Glera

  Beskrivelse

  Oddbird Spumante

  Oddbird Spumante er Sveriges første og eneste Spumante, der er befriet for alkohol. Vinen er fremstillet af 100% Glera-druer fra den italienske provins Treviso, der er beliggende i Veneto – også kendt som Prosecco-regionen.

  Glera-druerne er frugtrige, florale og elegante, hvilket afspejles i Spumanten, der har en livlig kompleksitet. Oddbird Spumante har flotte toner af hvid pære, grønne æbler, hyldeblomst, honningmelon, citrus, stikkelsbær og grapefrugt, samtidig med at vinen opretholder en høj syre og mineralitet. Helhedsoplevelsen er velafbalanceret, frisk og sprød. 

  Lagring 

  Spumanten er fremstillet med traditionelle metoder. Lagret i op til 12 måneder og derefter nænsomt befriet for alkohol for at bevare vinens naturlige karakter. Vinen indeholder ingen tilsætningsstoffer, kunstige farvestoffer eller aromaer.

  Som naturen havde tænkt det

  Det er et håndværk at fremstille moderne vine i verdensklasse – uden alkohol. Vinfremstilling er formet af tradition og gjort muligt gennem innovation. En karakteristisk, ren smag med høj kompleksitet sker ikke bare lige. Det omfatter en naturlig vinfremstillingsproces med minimal behandling. Det tager tid, passion og udelt opmærksomhed på enhver lille detalje. Lige fra valget af druer og vinmark til fermentering, alkohol-befrielse og aftapning på flaske.

  *Bemærk, at vinen indeholder under de lovkravsmæssige 0,5% vol. alkohol. Der kan derfor være ganske minimale mængder alkohol i vinen.*

  Læs hele beskrivelsen
  H - Oddbird- wide- 1_Edit.jpg
  Produceret af Oddbird
  Oddbird Oddbird er et svensk vinhus, der udvikler, producerer og distribuerer premium vine – helt uden alkohol. Visionen er, at flere får øjnene op for vine uden alkohol og dermed gå imod de stærke fordomme, der er om alkoholfri vine. Af samme årsag kalder Oddbird da heller ikke sine vine for alkoholfri. I stedet fremstiller vinhuset ”vine, der er befriet fra alkohol” og vil med sin høje kvalitet demonstrere, at det er mere end muligt at nyde et godt glas vin, også uden alkohol.
  Fra <a href="/sog/?q=Veneto">veneto</a> området i <a href="/sog/?q=italien">Italien</a>
  Fra veneto området i Italien
  Prosecco er fra 2010 ikke længere navnet på en drue – men et geografisk område, Valdobbiadene. Området har samtidig fået DOCG status. Derudover er Prosecco en italiensk mousserende hvidvin, generelt en tør eller ekstra tør vin. Den er normalt lavet af Glera-druen, den drue, som tidligere blev kaldt "Prosecco". Selvom navnet er afledt af den italienske landsby Prosecco nær Trieste, hvor druen kan have sin oprindelse, produceres DOC Prosecco i regionerne Veneto og Friuli.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt