Buss No. 509 Pink Grapefruit Gin

Belgien
Belgien

Alle gins fra Buss No 509 er lavet med udgangspunkt i det gode klassiske håndværk, dvs. ingen brug af maskiner eller kunstige tilsætningsstoffer.

Læs mere

Alle gins fra Buss No 509 er lavet med udgangspunkt i det gode klassiske håndværk, dvs. ingen brug af maskiner eller kunstige tilsætningsstoffer.

Læs mere
  Pink Grapefruit Gin
  399
  kr. /stk

  Beskrivelse

  Belgiske Buss No 509 Gins, står for unikke oplevelser i Ginens fantastiske verden. Ejer, Serge Buss, har selv født idéen bag sine produkter, ud fra et helt liv i restaurationsbranchen, som både kok og bartender. Netop denne kombinerede baggrund, har lagt grundlaget for hele den elegante højkvalitets-serie af gins. Med udgangspunkt i stræben efter den ultimative elegance samt udfordre det kendte, producerer Buss gins, som ikke findes tilsvarende på markedet. I alle sine gins, ligger Serge Buss vægt på at man aldrig må blive i tvivl om at det er gin man får, men gerne med et anderledes og udfordrende twist. Alle gins fra Buss No 509 er lavet med udgangspunkt i det gode klassiske håndværk, dvs. ingen brug af maskiner eller kunstige tilsætningsstoffer. Buss No 509 Pink Grapefruit er den anden gin i serien. Efter succesen med sin Raspberry Gin, besluttede Serge Buss sig for at lave en gin mere med frisk frugt, denne gang med rød grapefrugt. Buss No 509 Pink Grapefruit, er lavet på højeste kvalitet af spiritus og et unikt blend af krydderier, urter og frugter, så som enebær, koriander, lakrids, kvan, vanilje, kardemomme, iris, appelsin, citron og frisk rød grapefrugt. Ginen får sin smukke lyserøde farve, fra en 3 uger lang maceration, på frisk rød grapefrugt. Duften bærer præg af en gin med et ekstra pift af citrusfrugter, og i særdeleshed rød grapefrugt, hvilket også tilføjer en anelse mere bitterhed til ginen. Derudover, melder der sig også en elegant og blød duft af enebær, som også følger med over i smagen, som er blød og behagelig, men stadig intens og frisk. En førsteklasses gin, med et meget elegant præg af rød grapefrugt og en dejlig cremethed. Her får man en oplevelse, som kan nydes af alle, som både aperitif og digestif. Nyd den rent, eller iblandet din foretrukne Tonic-vand.
  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt