Copenhagen oriGINal Herbs Gin

Danmark
Danmark

Klassisk krydret gin baseret på 8 smagsgivere, som giver en harmonisk og aromatisk smagsoplevelse. Smagen er let bitter og krydret med noter af citrus.

Læs mere

Klassisk krydret gin baseret på 8 smagsgivere, som giver en harmonisk og aromatisk smagsoplevelse. Smagen er let bitter og krydret med noter af citrus.

Læs mere
  Herbs Gin
  299
  kr. /stk

  Beskrivelse

  Harmonisk og aromatisk gin

  CPH OriGINal Herbs er en klassisk krydret gin baseret på 8 smagsgivere, som giver en harmonisk og aromatisk smagsoplevelse. Smagen er let bitter og krydret med delikate noter af citrus. Herbs er en gin, der er som skabt til at indtage hovedrollen frem for tonicvanden – både i en traditionel gin & tonic og i en friskere variant med et par skiver æble, en smule enebær og en kvist frisk timian eller to, der krammes let, så de skønne krydderurtearomaer for alvor frigives. Fyld op med en klassisk tonicvand med citrusnoter. Husk is!

  CPH OriGINal Gin Herbs er den klassiske variant af gin, der danner base for de 4 øvrige ginvarianter i CPH OriGINal Gin-serien.

  Om CPH OriGINal

  CPH OriGINal er en lille ginproduktion fra København – der findes 5 varianter i serien, der alle er udviklet af familien Frost, som står bag Frost Spirits. Produkterne fremstilles i hånden, og der bliver kun brugt de bedste råvarer samt de egenudviklede opskrifter. Der er ikke tilsat kunstige ingredienser i CPH OriGINal Gin. Frost Spirits har stort fokus på den gode smag og den høje kvalitet, så smagsoplevelsen i de forskellige ginner kæler for både ganen og sjælen.

  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt