Copenhagen oriGINal Lemon Gin

Danmark
Danmark

En velafbalanceret gin med en frisk og intens smag af citrus. Finishen er sødmefuld og har et delikat anstrøg af lakridsrod.

Læs mere

En velafbalanceret gin med en frisk og intens smag af citrus. Finishen er sødmefuld og har et delikat anstrøg af lakridsrod.

Læs mere
    Lemon Gin
    299
    kr. /stk

    Beskrivelse

    Intens og citrusfrisk gin

    CPH OriGINal Lemon er en velafbalanceret gin med en frisk og intens smag af citrus. Finishen er sødmefuld og har et delikat anstrøg af lakridsrod. Prøv den som base i en traditionel gin & tonic, eller giv den fuld skrue på citrusnoterne i en forfriskende version med frisk citronsaft og citronmelisse toppet op med lemon-sodavand. Husk at kramme citronmelissen let, før du putter den i glasset, så de skønne citrusfriske krydderurtearomaer afgives. Glem ikke isterninger!

    Om CPH OriGINal

    CPH OriGINal er en lille ginproduktion fra København – der findes 5 varianter i serien, der alle er udviklet af familien Frost, som står bag Frost Spirits. Produkterne fremstilles i hånden, og der bliver kun brugt de bedste råvarer samt de egenudviklede opskrifter. Der er ikke tilsat kunstige ingredienser i CPH OriGINal Gin. Frost Spirits har stort fokus på den gode smag og den høje kvalitet, så smagsoplevelsen i de forskellige ginner kæler for både ganen og sjælen.

    Læs hele beskrivelsen

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt