Copenhagen oriGINal Lemon Gin

Danmark
Danmark

En velafbalanceret gin med en frisk og intens smag af citrus. Finishen er sødmefuld og har et delikat anstrøg af lakridsrod.

Læs mere

En velafbalanceret gin med en frisk og intens smag af citrus. Finishen er sødmefuld og har et delikat anstrøg af lakridsrod.

Læs mere
  Lemon Gin
  299
  kr. /stk

  Beskrivelse

  Intens og citrusfrisk gin

  CPH OriGINal Lemon er en velafbalanceret gin med en frisk og intens smag af citrus. Finishen er sødmefuld og har et delikat anstrøg af lakridsrod. Prøv den som base i en traditionel gin & tonic, eller giv den fuld skrue på citrusnoterne i en forfriskende version med frisk citronsaft og citronmelisse toppet op med lemon-sodavand. Husk at kramme citronmelissen let, før du putter den i glasset, så de skønne citrusfriske krydderurtearomaer afgives. Glem ikke isterninger!

  Om CPH OriGINal

  CPH OriGINal er en lille ginproduktion fra København – der findes 5 varianter i serien, der alle er udviklet af familien Frost, som står bag Frost Spirits. Produkterne fremstilles i hånden, og der bliver kun brugt de bedste råvarer samt de egenudviklede opskrifter. Der er ikke tilsat kunstige ingredienser i CPH OriGINal Gin. Frost Spirits har stort fokus på den gode smag og den høje kvalitet, så smagsoplevelsen i de forskellige ginner kæler for både ganen og sjælen.

  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt