ELG No.3, Premium Dansk Gin

Danmark
Danmark

Elg Gin No. 3 er den tredje gin med udspring i Henrik Elsner’s nysgerrige tilgang til gin-produktion. Ligesom i Elg Gin No. 1 og Elg Gin No. 2, er det gin lavet enebær, korianderfrø og gulerod.

Læs mere

Elg Gin No. 3 er den tredje gin med udspring i Henrik Elsner’s nysgerrige tilgang til gin-produktion. Ligesom i Elg Gin No. 1 og Elg Gin No. 2, er det gin lavet enebær, korianderfrø og gulerod.

Læs mere
  No.3, Premium Dansk Gin
  329
  kr. /stk

  Beskrivelse

  Elg gin er en dansk produceret gin, lavet af Henrik Elsner på hans eget destilleri i Fredensborg. Destilleriet ligger meget idyllisk placeret, med udsigt over egne vinmarker og Esrum sø. Henrik Elsner har en nysgerrig og passioneret tilgang til at lave forskellige slags spiritus, specielt gin har fanget hans interesse. På destilleriet i Fredensborg er Henrik Elsner evigt søgende og udfordrende i sin jagt på at finde på noget nyt. I kolber og tønder findes flere forskellige, atypiske destillater, som Henrik ynder at prøve af i forskellige kombinationer. Navnet Elg Gin er ikke blot en tilfældighed, men dækker over at Henrik Elsner i sine gymnasie-dage gik under tilnavnet ”Elg”. Elg Gin No. 3 er den tredje gin med udspring i Henrik Elsner’s nysgerrige tilgang til gin-produktion. Ligesom i Elg Gin No. 1 og Elg Gin No. 2, er det gin lavet enebær, korianderfrø og gulerod. I denne gin er der skruet godt op for alkoholprocenten, således at den opnår Navy Strenght. Begrebet Navy Strenght har sin oprindelse i rommens verden, hvor man tilbage i begyndelsen af 1800-tallet sejlede rom til Europa fra Caribien. Man havde ikke metoder til at fastslå alkoholindholdet på denne tid, derimod hældte man rommen på krudt, og undersøgte herefter om det kunne brænde, antændte krudtet var rommen Proof – altså godkendt. Sidenhen har man fundet frem til at krudt vædet med alkohol kan antænde hvis alkoholprocenten er på minimum 57,2%. Heraf betegnelsen Navy Proof eller Navy Strenght. I Elg Gin No. 3 har Henrik Elsner ikke kun intensiveret alkoholen, også indholdet af æteriske olier er øget gevaldigt, 34%, således at den færdige gin er en sand smagseksplosion. Nyd den rent, eller brug den i cocktails, hvor den tilføjer en stærk rygrad til den færdige cocktail.
  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt