Gin Elephant Gin

Tyskland
Tyskland

Elephant Gin har en behagelig fedme og cremet fornemmelse på tungen. Enebær og friske krydderurter kommer tydeligt til udtryk, afsluttet af en behagelig alkohol, som sætter ekstra skub i smagsnuancerne.

Læs mere

Elephant Gin har en behagelig fedme og cremet fornemmelse på tungen. Enebær og friske krydderurter kommer tydeligt til udtryk, afsluttet af en behagelig alkohol, som sætter ekstra skub i smagsnuancerne.

Læs mere
    Elephant Gin
    319
    kr. /stk

    Beskrivelse

    Elephant Gin er en tysk produceret gin, med stærke forbindelser til Afrika. Flere af ingredienserne brugt til at lave Elephant Gin, er alle af afrikansk oprindelse og hentes ligeledes på det afrikanske kontinent. Idéen bag navnet kommer fra brugen af afrikanske ingredienser, men også kærlighed og støtte til netop den udryddelsestruede afrikanske elefant. Netop støtte har man valgt at gøre alvor ud af, og donerer derfor 15% af deres overskud til 2 organisationer, som arbejder med beskyttelse af det afrikanske dyreliv, herunder særligt elefanter. Ligeledes er det navne på elefanter som fremgår håndskrevet på etiketten. Både påsætning af etiket og "båndet" om flaskehalsen bliver gjort ved håndkraft. Til denne gin er der brugt i alt 14 forskellige ingredienser: Enebær fra Makedonien, Ungarn og Toscana, fyrrenåle fra bjergene omkring Salzburg i Østrig, lavendel fra Frankrig, appelsinskal fra spanske appelsiner, kanel fra Indonesien, kinesisk ingefær, Devils Claw som smagsmæssigt minder om solbær, Buchu fra Sydafrika, hyldeblomst fra Polen og Ukraine, friske æbler fra destilleriets egne plantager, mexicanske peberbær (Pimento), Lion’s Tail – en urt fra det sydlige Afrika, ofte anvendt i the, malurt fra Sydafrika og Baobab fra Malawi. Alle disse ingredienser bruges efter one-shot-metoden, som anses for den mest ædle fremstillingsmetode til gin, hvor man laver en infusion af alle ingredienserne af en enkelt gang. Elephant Gin har en behagelig fedme og cremet fornemmelse på tungen. Enebær og friske krydderurter kommer tydeligt til udtryk, afsluttet af en behagelig alkohol, som sætter ekstra skub i smagsnuancerne. Elephant Gin er hædret med et utal af guldmedaljer ved diverse internationale konkurrencer.
    Læs hele beskrivelsen

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt