Shack Super Spiced Rom

Haiti
Haiti

Det er med fuldt overlæg og ønske om, at når rommen smages, skal der opstå en tvivl om hvorvidt der er tale om en rom eller likør.

Læs mere

Det er med fuldt overlæg og ønske om, at når rommen smages, skal der opstå en tvivl om hvorvidt der er tale om en rom eller likør.

Læs mere
  Super Spiced Rom
  499
  kr. /stk

  Beskrivelse

  Serge Buss og Buss Spirits er historien om en rebel i den store verden af spiritus. Siden etableringsåret i 2013 er det gået stærkt for, den tidligere kok og barejer, Serge Buss. Med grundlæggelsen af den første dedikerede belgiske Gin & Tonic Bar i 2013, Bar Bounce i Antwerpen, tog Serge føringen i et voksende nichemarked. Erfaringerne og kundernes input i baren viste sig at være det grundlag til nye ideer og opskrifter. Buss Spirits er resultatet af at eksperimentere med vilde kombinationer af naturlige ingredienser og teknikker fra restaurationsbranchen. Med en veletableret serie af gins har Serge Buss herefter valgt at kaste sig over rom som næste projekt. Der er ikke tale om rom i den klassiske forstand – Buss Spirits har valgt at definere sin helt egen type rom: ”Super Spiced”. Shack Rum Super Spiced rummer til fulde det som navnet beskriver. Skabt med en tanke om at overraske og forundre - at lave en så tungt, naturligt krydret rom som muligt. Det er med fuldt overlæg og ønske om, at når rommen smages, skal der opstå en tvivl om hvorvidt der er tale om en rom eller likør. Udgangspunktet er fundet i en gammel opskrift fra Caribien, helt præcist Haiti, som kan spores tilbage til 1940’erne. Med et blend af rom fra Guatemala, Barbados og Trinidad, krydret naturligt ud fra den Haitianske opskrift med ingefær, stjerne anis, kanel, muskatnød, citronskal, appelsinskal og Madagaskar vanilje, leveres der en nærmest euforiserende smagsoplevelse. Denne rom, produceret i små batches, har et strejf af originalt Haitiansk Voodoo over sig, og giver en rommen et snært af mystisk kraft. Nyd den ”on the rocks”, eller eksperimentér dig frem, som en ægte heksedoktor!
  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt