Makers Mark Bourbon Whiskey

USA
USA

Maker's Mark har en flot mørkgylden kobber farve. Aromaerne har sødlige noter af vanilje, karamel og ristede nødder. Paletten er blød og mild med noter af majs og karamel.

Læs mere

Maker's Mark har en flot mørkgylden kobber farve. Aromaerne har sødlige noter af vanilje, karamel og ristede nødder. Paletten er blød og mild med noter af majs og karamel.

Læs mere
    Bourbon Whiskey
    289
    kr. /stk

    Beskrivelse

    Maker's Mark har en flot mørkgylden kobber farve. Aromaerne har sødlige noter af vanilje, karamel og ristede nødder. Paletten er blød og mild med noter af majs og karamel. I 1840 etablerede familien Samuel det første destilleri med kommercielt formål. Familiens whiskey bourbon blev hurtig populær og havde stor fremgang helt frem til forbudstiden i 1921. Da forbudstiden sluttede genoptog Bill Samuels Jr. produktionen og besluttede sig for at genopfinde den daværende 170 år gamle familieopskrift til fordel for en mere moderne og blød whisky bourbon med søde noter af majs, byg og vinterhvede, som kendetegner en typisk kvalitets bourbon. For at få dette til at lykkes, satte Bill Samuel Jr. høje krav til produktionen, ved at bruge rent kildevand med et lavt indhold af jern fra en sø nær destilleriet. I dag er kravene fortsat høje, blandt andet lagres bourbonen på nye amerikanske egefade i mellem 5½ til 6½ år alt afhængig af temperatur og luftfugtighed. Herfter udvælges 19 tønder af gangen til hver produktion, hvilket er det laveste antal i amerikansk whisky produktion. Under lagringen roteres fadene med håndkraft for at sikre en stabil lagringsproces. Efter lagringsprocessen forsegles hver flaske ved håndkraft af det unikke kendetegnende lag af voks. Maker's Mark tog mange år at perfektionere, hvorfor opskriften har været bevaret i over 40 år. Maker's Mark kan nydes i følgende drinks: Whiskey Sour Old Fashioned Oprindelse: Kentucky, USA. Smag: Paletten er blød og mild med noter af majs og karamel. Farve: Farven er mørk, gylden som kobber. Duft: Aromaerne har sødlige noter af vanilje, karamel og ristede nødder. Serveres til: Nydes ren, med isterninger eller i drinks og cocktails.
    Læs hele beskrivelsen

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt