Thierry Fournier Champagne - Réserve - Extra Brut

Frankrig
Frankrig
Champagne
Marne valley

Thierry Fourniers visitkort, der viser stilen for huset og som består af druer fra alle deres 45 parceller i Marne-dalen og Côte de Blancs.

Læs mere

Thierry Fourniers visitkort, der viser stilen for huset og som består af druer fra alle deres 45 parceller i Marne-dalen og Côte de Blancs.

Læs mere
  • Sustainable
Champagne - Réserve - Extra Brut
425
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Passer godt til
Nordisk køkken
Østers
Skaldyr
Sushi
Velkomst
Smagsnoter
Kirsebær

Kirsebær

Brombær

Brombær

Blomme

Blomme

Menthol

Menthol

Røg

Røg

Hindbær

Hindbær

Svampe

Svampe

Nellike

Nellike

Vanilje

Vanilje

Æble

Æble

Smør

Smør

Ananas

Ananas

Druer
Pinot Meunier
Pinot Noir
Chardonnay

Beskrivelse

Thierry Fourniers visitkort, der viser stilen for huset og som består af druer fra alle deres 45 parceller i Marne-dalen og Côte de Blancs. Alle druer høstet ved håndkraft, hvor drueklaserne og druerne sorteres. Blendet består af 80 % Pinot Meunier, 10 % Chardonnay og 10 % Pinot Noir. Vinen er udelukkende vinificeret i ståltanke, udelukkende den naturlige gær til den første gæring og brugen af svovl er på et absolut minimum – den totale svovl er på under 30 mg/l.

Med denne vin kan man skyde alle sine fordomme om Pinot Meunier ned, som den lidt hårdføre arbejdshest i Champagne. Dette er subtil og elegant Champagne fra øverste hylde. Duften er pakket med fine nuancer af citrusfrugter, knuste sten, brioche, nødder og et væld af gule frugter og blomster. Boblerne på tungen er fine og små og bidrager til det utrolig harmoniske udtryk, Champagnen ikke mindst kan takke den lange lagringstid, vinen har været igennem for. En fremragende Champagne til velkomst, aperitif eller til et bredt udvalg af retter med fisk/skaldyr eller lyst kød. Vinen kan gemmes op til 10 år fra frigivelse.

Læs hele beskrivelsen
H-DSC_0471_Edit.jpg
Produceret af Thierry Fournier
Fremtiden er lys for det lille domaine, der i dag drives af de ambitiøse, passionerede og ihærdige Julien og Maxime Fournier – to af Champagnes nye store stjerner. Det lille domaine går hele fem generationer tilbage, men det er for alvor med Julien og Maxime ved roret, at vinene er begyndt at finde vej til nogle af verdens bedste restauranter.
Fra <a href="/sog/?q=Champagne">champagne</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
Fra champagne området i Frankrig
Champagne er Frankrigs nordligste vinområde.Vinstilsmæssigt betyder det, at vinene herfra aldrig bliver alkoholtunge, men derimod præget af syrlighed og mineralitet. Og selv om der laves stille vine her, så er det naturligvis den mousserende vin Champagne, som området er kendt og berømt for. Champagnemarkerne dækker et område på 35.000 ha, hvoraf de 30.500 er beplantede. Hovedstæderne er Reims, Epernay og nabobyen Ay og druerne til og i Champagne er hovedsalig Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt