Domaine de la Prade Chardonnay - Domaine de la Prade - Liberated from alcohol

Frankrig
Frankrig
Languedoc-Roussillon

Oddbirds Chardonnay er en charmerende alkoholfri vin med friske toner af citrus, æble og pære.

Læs mere

Oddbirds Chardonnay er en charmerende alkoholfri vin med friske toner af citrus, æble og pære.

Læs mere
  • Ecological
  • EcologicalNaturewine
Chardonnay - Domaine de la Prade - Liberated from  alcohol
149
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Passer godt til
Fed fisk
Nordisk køkken
Stærk krydret mad
Velkomst
Smagsnoter
Æble

Æble

Smør

Smør

Ananas

Ananas

Vanilje

Vanilje

Stjernefrugt

Stjernefrugt

Druer
Chardonnay

Beskrivelse

100% Chardonnay

Dejlig, sprød alkoholfri Chardonnay fra kalkstensmarker, der kombinerer friske toner af citrus og æble med et strejf af pære afsluttende med en rund og blød eftersmag. Skøn til velkomst, lyse kødretter af gris eller kylling, asiatisk inspireret mad. Fungerer også rigtigt godt til krydrede og stærke vegetarretter.

Sydfransk Charme 

100% Chardonnay er skabt på druer fra Languedoc-Roussillon regionen i Frankrig. Chardonnay trives i bedste velgående hernede langs den franske sydkyst.  Vinen er lagret i 12 måneder, før den nænsomt frigives fra alkohol. Som naturen har tænkt det.

Som naturen har tænkt det 

Det er et håndværk at fremstille moderne vine i verdensklasse – uden alkohol. Vinfremstilling er formet af tradition og gjort muligt gennem innovation. En karakteristisk, ren smag med høj kompleksitet sker ikke bare lige. Det omfatter en naturlig vinfremstillingsproces med minimal behandling. Det tager tid, passion og udelt opmærksomhed på enhver lille detalje. Lige fra valget af druer og vinmark til fermentering, alkohol-befrielse og aftapning på flaske.

Læs hele beskrivelsen
H - Oddbird- wide- 1_Edit.jpg
Produceret af Oddbird
Oddbird Oddbird er et svensk vinhus, der udvikler, producerer og distribuerer premium vine – helt uden alkohol. Visionen er, at flere får øjnene op for vine uden alkohol og dermed gå imod de stærke fordomme, der er om alkoholfri vine. Af samme årsag kalder Oddbird da heller ikke sine vine for alkoholfri. I stedet fremstiller vinhuset ”vine, der er befriet fra alkohol” og vil med sin høje kvalitet demonstrere, at det er mere end muligt at nyde et godt glas vin, også uden alkohol.
Fra <a href="/sog/?q=Languedoc-Roussillon">languedoc-roussillon</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
Languedoc dækker over et kæmpemæssigt sydfransk område. Mod sydvest grænser det op til Roussillon og mod øst op til Provence og Rhône. Vinmæssigt kender vi typisk vinene herfra som Vin de Pays og Vin de Pays d'Oc og så sker der en del nytænkning inden for vin her i Languedoc. Her har været dyrket vin siden romertiden men det er også her, at gamle kvantitativt højtydende vinstokke rives op og erstattes af nye druesorter. De fleste vinmarker er ”naturligt økologiske”, om end mange ikke er certificerede økologiske. Klimaet her har bare, som i resten af Sydfrankrig, altid været så velegnet til vindyrkning, at de fleste former for kunstgødning er både ukendt og overflødigt. Der er et væld af druer i spil i vinene herfra, naturligvis de typiske sydfranske men også øvrige franske blå druer som Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Merlot samt spanske Macabeo - grønne druer er Chardonnay og Picpoul foruden de for området typiske Rousanne og Marsanne.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt