Ink Riesling - Pale Ink 2022

USA
USA
Washington State
Columbia Valley

Rank og ren Riesling skabt til umiddelbar nydelse. Her forenes den klassiske blide sødme med en forbilledlig rank frugtsyre. Frisk, livlig og let at nyde!

Læs mere

Rank og ren Riesling skabt til umiddelbar nydelse. Her forenes den klassiske blide sødme med en forbilledlig rank frugtsyre. Frisk, livlig og let at nyde!

Læs mere
  Riesling - Pale Ink 2022
  149
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Lyst fjerkræ
  Stærk krydret mad
  Sushi
  Vegetariske retter
  Smagsnoter
  Lime

  Lime

  Grønt æble

  Grønt æble

  Honning

  Honning

  Jasmin

  Jasmin

  Petroleum

  Petroleum

  Citron

  Citron

  Druer
  Riesling

  Beskrivelse

  Pale Ink aftegner konturerne af det unikke terroir i Columbia Valley og byder på det saftige aftryk fra den lokale frugt. En livlig, forunderlig og frisk vin, der er legende let at nyde. I Columbia Valley har druen de helt rette forhold til at skabe Riesling i den forfriskende og sprøde ende af smagsspektret. Samtidig sikrer de mange solskinstimer et flot, floralt aromatisk udtryk i den færdige vin. Vinen er udviklet til Kjær & Sommerfeldt af Washington States ældste og førende vinproducent Ste. Michelle Wine Estates. Pale Ink Riesling mønstrer alle druens dyder: Her forenes den klassiske blide sødme med en forbilledlig, rank frugtsyre, som holder vinen i perfekt balance. I bouqueten understøttes blomster- og frugtaromaer af mineralske toner, mens smagen byder på mandariner og hvide ferskner. Pale Ink er skabt til umiddelbar nydelse. Der er ikke andet for. Sæt kulør på din dagligdag og slip smagen fri!
  Læs hele beskrivelsen
  Fra <a href="/sog/?q=Washington State">washington state</a> området i <a href="/sog/?q=usa">USA</a>
  Fra washington state området i USA
  Washington State er USA’s næststørste vinproducerende stat. Markerne ligger øst for Seattle på den anden side af Cascade Mountains. Her er betingelserne optimale med masser af sol og kølige nætter. Dette nordvestligste hjørne af USA er i dag blandt verdens fornemmeste vinadresser, og kendt for sine raffinerede vine, der viser at amerikansk vin har en stor fremtid. Washington State’s vinstokke blev sat af franske missionærer og pelshandlere sidst i 1800-tallet, men det er først indenfor de sidste 20 år, at området for alvor har slået sig fast. Washington State er i dag især kendt for fremragende vine på de franske druer Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah, Chardonnay og Riesling.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt