J. Bäumer Riesling 2022

Tyskland
Tyskland
Rheingau

Ung, frisk og ren vin, med fine noter af æbler, grønne urter og citrusfrugter.

Læs mere

Ung, frisk og ren vin, med fine noter af æbler, grønne urter og citrusfrugter.

Læs mere
  Riesling 2022
  105
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Asiatisk mad
  Asparges
  Fed fisk
  Nordisk køkken
  Sushi

  Beskrivelse

  J. Bäumer Riesling er en imødekommende, læskende og uimodståelig Riesling – skabt til umiddelbar nydelse og lange aftener. Her får du en pleaser af en hvidvin, hvor blid sødme balanceres flot af en forfriskende frugtsyre.

  Internationalt format

  Joachim Bäumer var i starten af 1950’erne en succesfuld vinproducent i Hattenheim, og en medvirkende faktor til den tyske vinindustris genopblomstring i efterkrigens Tyskland. Joachim så hurtigt potentialet for eksport til andre europæiske vinforbrugende lande, og fik hurtigt en lang række trofaste kunder. Allerede i 1957 overtog Ress-familien eksportdelen, og grundlagde dermed deres nuværende internationale succes.

  I dag er J. Bäumer således et af Tysklands mest succesfulde, internationale brands. Vinen med det store, genkendelige "B" er således en stærk ambassadør for moderne, frugtdreven tys Riesling overalt i verden.

  Flot multianvendelig hvidvin

  J. Bäumer Rheingau Riesling er en ung, frisk og ren vin, med fine noter af æbler, grønne urter og citrusfrugter. En vin der anvendelsesmæssigt spænder fra et glas i utide, over fede fiskeretter til det krydrede asiatiske køkken.

  Læs hele beskrivelsen
  Fra <a href="/sog/?q=Rheingau">rheingau</a> området i <a href="/sog/?q=tyskland">Tyskland</a>
  Fra rheingau området i Tyskland
  Rheingau er et af de mindste af de 13 klassiske, tyske vinområder. Rheingau er kendt for sine flotte Riesling-vine, der næppe laves bedre noget andet sted i verden, men er også kendt for sine legendariske vinejendomme som Eberbach og Schloss Johannisberg. På sidstnævnte slot lavede munkene verdens første, ædelsøde vin i 1775. Når man ser i gamle prislister fra begyndelsen af 1900-tallet, rangerer vinene fra Rheingau blandt verdens dyreste vine. Rheingaus ca. 3100 hektar vinstokke udgør kun 3 % af Tysklands samlede vindyrkningsareal.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt