Maison Belleroche Chardonnay - Halvflaske

Frankrig
Frankrig
Pays d'Oc

Dejlig, aromatisk og medium fyldig hvidvin med fine, sødmefulde tropiske frugter holdt i flot balance af frisk citron. Let cremet og herligt ukompliceret.

Læs mere

Dejlig, aromatisk og medium fyldig hvidvin med fine, sødmefulde tropiske frugter holdt i flot balance af frisk citron. Let cremet og herligt ukompliceret.

Læs mere
    Chardonnay - Halvflaske
    59
    kr. /stk
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Passer godt til
    Allround
    Skaldyr
    Tapas
    Vegetariske retter
    Velkomst

    Beskrivelse

    Maison Belleroche excellerer i at skabe indbydende og moderne vine fra det franske Pays d’Oc område. Deres rene Chardonnay skabes på druer dyrket på kalkrige marker nær Middelhavet. Området har masser af sol, sydvendte skråninger med gamle vinmarker og en kølig brise fra havet, der holder temperaturen nede, så druerne bevarer sin friskhed og syre. Vinen fremstår med en lys gylden farve, frisk bouquet af pære, abrikos og vanille. Smagen er fyldig, let cremet med ananas, fersken og abrikos-nuancer der afsluttes af lidt vanille. En utroligt dejlig ukompliceret hvidvin, der er yderst anvendelig. Passer perfekt til aperitif, salater, fisk og skaldyr.
    Læs hele beskrivelsen
    Fra <a href="/sog/?q=Pays d'Oc">pays d'oc</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
    Fra pays d'oc området i Frankrig
    Vin de Pay d’Oc er en regionsbetegnelse etableret i 1986 af lokale vinproducenter geografisk dækkende over Languedoc-Roussillon-området, som en betegnelse der var rummelig for at anvende andre druer end kun de sydfranske i vinene – dog i høj grad øvrige franske såsom Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Merlot og Syrah. Idéen bag kategorien og Vins de Pays d’Oc-betegnelsen var at give frit slag for at lave vine med lidt mere bredt favnende vinstil. Der er krav til høstudbyttet pr. hektar og alle Vins de Pays d’Oc skal godkendes af et smagepanel, før den må bære betegnelsen.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt