Maison Belleroche Chardonnay - Halvflaske

Frankrig
Frankrig
Pays d'Oc

Dejlig, aromatisk og medium fyldig hvidvin med fine, sødmefulde tropiske frugter holdt i flot balance af frisk citron. Let cremet og herligt ukompliceret.

Læs mere

Dejlig, aromatisk og medium fyldig hvidvin med fine, sødmefulde tropiske frugter holdt i flot balance af frisk citron. Let cremet og herligt ukompliceret.

Læs mere
  Chardonnay - Halvflaske
  59
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Allround
  Skaldyr
  Tapas
  Vegetariske retter
  Velkomst

  Beskrivelse

  Maison Belleroche excellerer i at skabe indbydende og moderne vine fra det franske Pays d’Oc område. Deres rene Chardonnay skabes på druer dyrket på kalkrige marker nær Middelhavet. Området har masser af sol, sydvendte skråninger med gamle vinmarker og en kølig brise fra havet, der holder temperaturen nede, så druerne bevarer sin friskhed og syre. Vinen fremstår med en lys gylden farve, frisk bouquet af pære, abrikos og vanille. Smagen er fyldig, let cremet med ananas, fersken og abrikos-nuancer der afsluttes af lidt vanille. En utroligt dejlig ukompliceret hvidvin, der er yderst anvendelig. Passer perfekt til aperitif, salater, fisk og skaldyr.
  Læs hele beskrivelsen
  Fra <a href="/sog/?q=Pays d'Oc">pays d'oc</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
  Fra pays d'oc området i Frankrig
  Vin de Pay d’Oc er en regionsbetegnelse etableret i 1986 af lokale vinproducenter geografisk dækkende over Languedoc-Roussillon-området, som en betegnelse der var rummelig for at anvende andre druer end kun de sydfranske i vinene – dog i høj grad øvrige franske såsom Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Merlot og Syrah. Idéen bag kategorien og Vins de Pays d’Oc-betegnelsen var at give frit slag for at lave vine med lidt mere bredt favnende vinstil. Der er krav til høstudbyttet pr. hektar og alle Vins de Pays d’Oc skal godkendes af et smagepanel, før den må bære betegnelsen.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt