![Pære](https://cdn.kjaersommerfeldt.dk/products/1024385/vin-smag-paere.jpg?width=104&height=104&format=webp&quality=80&rmode=Crop)
Pære
![Honningmelon](https://cdn.kjaersommerfeldt.dk/products/1024385/vin-smag-honningmelon.jpg?width=104&height=104&format=webp&quality=80&rmode=Crop)
Honningmelon
![Hasselnød](https://cdn.kjaersommerfeldt.dk/products/1024385/vin-smag-hasselnoed.jpg?width=104&height=104&format=webp&quality=80&rmode=Crop)
Hasselnød
![Urter](https://cdn.kjaersommerfeldt.dk/products/1024385/vin-smag-urter.jpg?width=104&height=104&format=webp&quality=80&rmode=Crop)
Urter
![Hvid peber](https://cdn.kjaersommerfeldt.dk/products/1024385/vin-smag-hvid-peber.jpg?width=104&height=104&format=webp&quality=80&rmode=Crop)
Hvid peber
Beskrivelse
Arthemis er en skøn hvidvin fra Italiens hæl, Puglien, lavet på den spændende drue Fiano. Arthemis består af 90 % Fiano, druen der er bedst kendt fra Campanien, og 10 % Chardonnay. Druerne høstes tidligt om morgenen og bringes til kælderen i små kasser for at sikre at druerne ikke går itu og en uønsket gæring begynder. Selve gæringen tager 10 dage i rustfrie ståltanke ved lave temperaturer for at få mest muligt ekstrakt og frugt i vinen. Vinen hviler i ca. 4 måneder i store tanke for at modne og falde til ro inden den aftappes. I bouqueten findes nuancer af mandarin, lime og melon. Smagen er tør men aromatisk og med en medium fylde og med æbler, hasselnød og lime i smagen, der sammen med en let syre i eftersmagen gør Arthemis perfekt til salat, skaldyr, fisk og grøntsagssupper.
![H - Masseria SURANI - wide - 4_Edit.jpg](https://cdn.kjaersommerfeldt.dk/products/1024385/H%20-%20Masseria%20SURANI%20-%20wide%20-%204_Edit.jpg?width=500&height=300&format=webp&quality=80&rmode=Crop)
![Fra <a href="/sog/?q=Puglia">puglia</a> området i <a href="/sog/?q=italien">Italien</a>](https://cdn.kjaersommerfeldt.dk/products/1024385/Syditalien%20-%20Puglia%20-%20KS-01.jpg?width=400&height=&format=webp&quality=80&rmode=Crop)