Bodegas Tempore Garnacha/Tempranillo - Generación 46 2020

Spanien
Spanien
Aragon
 • Mundus Vini
  2016
  2016
  Guld

Blød, fyldig og silkeagtig vin med smagsnoter af forskellige bærfrugter og egetræ. Vinen er perfekt afbalanceret mellem Grenache-druens frugtsmag og Tempranillo-druens fylde.

Læs mere
 • Mundus Vini
  2016
  2016
  Guld

Blød, fyldig og silkeagtig vin med smagsnoter af forskellige bærfrugter og egetræ. Vinen er perfekt afbalanceret mellem Grenache-druens frugtsmag og Tempranillo-druens fylde.

Læs mere
 • Ecological
 • EcologicalNaturewine
Garnacha/Tempranillo - Generación 46 2020
185
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Blød
Tannisk
Passer godt til
Fransk landkøkken
Grill og barbecue
Gris
Kalv
Okse
Smagsnoter
Læder

Læder

Hindbær

Hindbær

Blomme

Blomme

Jordbær

Jordbær

Tørrede urter

Tørrede urter

Kirsebær

Kirsebær

Figen

Figen

Cedertræ

Cedertræ

Tobak

Tobak

Druer
Grenache
Tempranillo

Eksperternes vurdering

Beskrivelse

GENERACIÓN 46 er et tydeligt eksempel på, hvad en nærmest fandenivoldsk og altid grænsesøgende tilgang til vinproduktion kan frembringe af ekstraordinære vinoplevelser. Den økologiske vin fra spanske Bodegas Tempore er nemlig kommet til verden på en noget utraditionel måde, der på det nærmeste gør vinen til en verdensborger. Den vinoplevelse der venter dig, når du trækker op for en flaske af den spanske økovin, er en flot, mørk kirsebærfarvet vin, der ser rigtig godt ud i glasset. Slynger du den rundt i glasset, glider den kælent langs glassets kanter. Når du dufter til vinen, mødes du af aromaer af vanilje, chokolade og kaffe. Smagen af vinen er perfekt afbalanceret mellem Grenache-druens sødlige og frugtige smag og Tempranillo-druens mørke fylde og lave syreindhold.
Læs hele beskrivelsen
H - Bodegas Tempore - Wide - 1_Edit.jpg
Produceret af Bodegas Tempore
Bodegas Tempore ligger i det stenede og kalkholdige højland i nærheden af byen Zaragoza i det nordøstlige Spanien lige på kanten til Catalonien. Her driver familien Yago Aznar den økologiske vingård og vinproduktion på fjerde generation. Familien er et med det land, og de druer som de dyrker, og er kendt for deres altid kompromisløse og til tider rebelske tilgang til vindyrkning og vinproduktion. Paula og Victor Yago Aznar er bror og søster og overhovederne for fjerde generation af familien Yago Aznar på Bodegas Tempore. Familiemedlemmernes fødselsår angiver navnene på vinene. Området er kendt for sine magre, stenede og kalkholdige jorde, de varme somre med 90 % solskinsrate og de kolde vintervinde, der hærger området i vinterhalvåret. Det giver sparsomme udbytter, der kræver virkeligt hårdt arbejde at fremstille. Men resultatet er fantastisk og udsøgt, men oftest yderst sparsomt.
Fra <a href="/sog/?q=Aragon">aragon</a> området i <a href="/sog/?q=spanien">Spanien</a>
Fra aragon området i Spanien
Aragon med dens hovedstad Zaragoza, er en af Spaniens 17 selvstyrende kommuner i det nordøstlige Spanien. Nærmste naboregioner er Rioja, Castilla y Leon, Navarra og Katalonien. Aragon består af fire vindistrikter: DO Somontano, DO Campo de Borja, DO Calatayud, DO Cariñena og VdlT Aragon. Klimatisk er Aragon ekstrem, og overordnet at betragte som moderat kontinentalt; højdeforholdene værende den mest bestemmende faktor. Vinmarkerne ligger i højder fra 200 m til 1000 meter over havets overflade, hvilket betyder at områdets vine er overordentligt varierede i stil. Vinene er især lavet på de spanske druer Garnacha, Carinena og Tempranillo, og senest har den mere moderne, friske vinstil fra området inkluderet Cabernet Sauvignon. Området er under udvikling med en meget lovende vinprofil, og er bl.a. også udvidet til at måtte producere Cava.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt