Château De Ricaud Château de Ricaud - Cadillac 2017

Frankrig
Frankrig
Bordeaux
Côtes de Bordeaux

Imponerende vin med imponerende rygrad og perfekt integrerede tanninger og en blød, smidig, og lidt kødfuld stil.

Læs mere

Imponerende vin med imponerende rygrad og perfekt integrerede tanninger og en blød, smidig, og lidt kødfuld stil.

Læs mere
  Château de Ricaud - Cadillac 2017
  165
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Lam
  Okse
  Ost
  Vildt
  Smagsnoter
  Kirsebær

  Kirsebær

  Blomme

  Blomme

  Chokolade

  Chokolade

  Urter

  Urter

  Vanilje

  Vanilje

  Jordbær

  Jordbær

  Hindbær

  Hindbær

  Peberfrugt

  Peberfrugt

  Chilipeber

  Chilipeber

  Solbær

  Solbær

  Cedertræ

  Cedertræ

  Krydderier

  Krydderier

  Druer
  Merlot
  Cabernet Franc
  Cabernet Sauvignon
  Petit Verdot

  Beskrivelse

  Imponerende Bordeaux vin fra det lille område Cadillac, frembragt på Bordeaux’s klassiske druer: 80% Merlot, 12% Cabernet, 3% Cabernet Franc og 5% Petit Verdot. Her får man en kompleks vin, med alt hvad man forventer sig af en vin fra området, masser af solbær og solbærblade, et let men dog markant fadpræg, der giver en lækker vanille-sødme. I smagen er der livlig peber ledsaget en ren, klar frugt, der afsluttes med en blød, smidig og fyldig stil. Vinen har fået 10 måneders lagring, på en blanding af hhv. 225 og 400 liters egetræsfade. Kompleks næse domineret mere af solbærblade end selve solbærrene og et let men markant fadpræg – lidt vanille-sødme. I smag livlig peber og ren, klar frugt.

  Château de Ricaud – den uslebne diamant

  Der findes en spændende verden uden for de klassificerede vine, og der er både kvalitet og ”value for money” at finde. Château de Ricaud, der ligger i Cadillac, er blandt områdets få, men mest seriøse og anerkendte slotte, og Kjær & Sommerfeldt fører dets vine eksklusivt. Her, og faktisk helt uden for de klassificerede områder i Bordeaux, finder vi en hel pallette af usædvanligt forskelligartede og varierede jordbunde. Forført af det gevaldige kvalitetspotentiale i vinmarkerne og ejendommens pragtfulde arkitektur købte den nuværende slotsejer, Alain Thiénot, stedet i 1980. Han gennemskuede, at her var der tale om en usleben diamant. I 2007 valgte han at slå sit arbejde sammen med Dourthe Estates og et ambitiøst rekonstruktions-program blev sat i værk og forvandlede Château de Ricaud til et benchmark i Cadillac. Château de Ricaud har siden 1995 arbejdet med programmet ”Sustainable Plant Protection”.

  Cadillac – den lille ukendte appellation, der er et bekendtskab værd

  Cadillac er en ganske lille appellation, der har haft AOC status siden 1973. Cadillac ligger på højrebredden af Garonne-floden i det sydøstlige Bordeaux. Cadillac er genbo til Sauternes på den anden side af Garonne-floden, og lige som i Sauternes, er Cadillac mest kendt for sine søde vine på de botrytiserede grønne, druer Semillon, Sauvignon Blanc og Muscadelle. Men de røde vine fra Cadillac er bestemt værd at hæfte sig ved, hvis man holder af klassisk Cabernet Sauvignon og Merlot-stil.

  Læs hele beskrivelsen
  H - Chateau - de - Ricaud - wide - 3_Edit_Edit.jpg
  Produceret af Château de Ricaud
  Der findes en spændende verden uden for de klassificerede vine, og der er både kvalitet og ”value for money” at finde. Château de Ricaud ligger i Cadillac, er blandt områdets få, men mest seriøse og anerkendte slotte, og Kjær & Sommerfeldt fører dets vine eksklusivt. Her, og faktisk helt uden for de klassificerede områder i Bordeaux, finder vi en hel pallette af usædvanligt forskelligartede og varierede jordbunde. Forført af det gevaldige kvalitetspotentiale i vinmarkerne og ejendommens pragtfulde arkitektur købte den nuværende slotsejer, Alain Thiénot, stedet i 1980. Han gennemskuede, at her var der tale om en usleben diamant. I 2007 valgte han at slå sit arbejde sammen med Dourthe Estates og et ambitiøst rekonstruktions-program blev sat i værk og forvandlede Château de Ricaud til et benchmark i Cadillac. Château de Ricaud har siden 1995 arbejdet med programmet ”Sustainable Plant Protection”.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt