Château De Ricaud Grand Vin de Château Ricaud - Cadillac 2018

Frankrig
Frankrig
Bordeaux
Côtes de Bordeaux

Elegant og sofistikeret. Smukt afstemt struktur fra Cabernet-druen, charme og fløjlsbløde kanter fra Merlot-druen. Exceptionel lang eftersmag. Stor smag – stor vin.

Læs mere

Elegant og sofistikeret. Smukt afstemt struktur fra Cabernet-druen, charme og fløjlsbløde kanter fra Merlot-druen. Exceptionel lang eftersmag. Stor smag – stor vin.

Læs mere
  Grand Vin de Château Ricaud - Cadillac 2018
  349
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Lam
  Okse
  Vildt
  Smagsnoter
  Kirsebær

  Kirsebær

  Solbær

  Solbær

  Cedertræ

  Cedertræ

  Krydderier

  Krydderier

  Grafit

  Grafit

  Blomme

  Blomme

  Chokolade

  Chokolade

  Urter

  Urter

  Vanilje

  Vanilje

  Druer
  Cabernet Sauvignon
  Merlot

  Beskrivelse

  Château de Ricuad’s flagskib. Mørke-lilla og perfekt modnede Cabernet-druer dominerer i næsen med åbenlyse aromaer af solbær, kirsebær og blommer, under det – lidt skovbund og muld. Meget elegant, afstemt og sofistikeret smag. Fremstår lidt stram, men delikat og smidig. Det er Cabernet, der står for den faste form, mens charme og det glatte bløde er Merlot-druens fortjeneste. Exceptionel lang eftersmag. Stor smag – stor vin.

  Château de Ricaud – den uslebne diamant

  Der findes en spændende verden uden for de klassificerede vine, og der er både kvalitet og ”value for money” at finde. Château de Ricaud, der ligger i Cadillac, er blandt områdets få, men mest seriøse og anerkendte slotte, og Kjær & Sommerfeldt fører dets vine eksklusivt. Her, og faktisk helt uden for de klassificerede områder i Bordeaux, finder vi en hel pallette af usædvanligt forskelligartede og varierede jordbunde. Forført af det gevaldige kvalitetspotentiale i vinmarkerne og ejendommens pragtfulde arkitektur købte den nuværende slotsejer, Alain Thiénot, stedet i 1980. Han gennemskuede, at her var der tale om en usleben diamant. I 2007 valgte han at slå sit arbejde sammen med Dourthe Estates og et ambitiøst rekonstruktions-program blev sat i værk og forvandlede Château de Ricaud til et benchmark i Cadillac. Château de Ricaud har siden 1995 arbejdet med programmet ”Sustainable Plant Protection”.

  Cadillac – den lille ukendte appellation

  Cadillac er en ganske lille appellation, der har haft AOC status siden 1973. Cadillac ligger på højrebredden af Garonne-floden i det sydøstlige Bordeaux. Cadillac er genbo til Sauternes på den anden side af Garonne-floden, og lige som i Sauternes, er Cadillac mest kendt for sine søde vine på de botrytiserede grønne, druer Semillon, Sauvignon Blanc og Muscadelle. Men de røde vine fra Cadillac er bestemt værd at hæfte sig ved, hvis man holder af klassisk Cabernet Sauvignon og Merlot-stil.

   

  Læs hele beskrivelsen
  H - Chateau - de - Ricaud - wide - 3_Edit_Edit.jpg
  Produceret af Château de Ricaud
  Der findes en spændende verden uden for de klassificerede vine, og der er både kvalitet og ”value for money” at finde. Château de Ricaud ligger i Cadillac, er blandt områdets få, men mest seriøse og anerkendte slotte, og Kjær & Sommerfeldt fører dets vine eksklusivt. Her, og faktisk helt uden for de klassificerede områder i Bordeaux, finder vi en hel pallette af usædvanligt forskelligartede og varierede jordbunde. Forført af det gevaldige kvalitetspotentiale i vinmarkerne og ejendommens pragtfulde arkitektur købte den nuværende slotsejer, Alain Thiénot, stedet i 1980. Han gennemskuede, at her var der tale om en usleben diamant. I 2007 valgte han at slå sit arbejde sammen med Dourthe Estates og et ambitiøst rekonstruktions-program blev sat i værk og forvandlede Château de Ricaud til et benchmark i Cadillac. Château de Ricaud har siden 1995 arbejdet med programmet ”Sustainable Plant Protection”.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt