Château Monregard Croix Château Monregard la Croix 2021

Frankrig
Frankrig
Bordeaux
Pomerol

Medium fyldig og fra Bordeaux-entusiasternes yndlingskommune Pomerol. Skøn duft af røde bær og violer og en super flot struktur.

Læs mere

Medium fyldig og fra Bordeaux-entusiasternes yndlingskommune Pomerol. Skøn duft af røde bær og violer og en super flot struktur.

Læs mere
    Château Monregard la Croix 2021
    345
    kr. /stk
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Blød
    Tannisk
    Passer godt til
    Fransk landkøkken
    Gris
    Mørkt fjerkræ
    Okse

    Beskrivelse

    Château Monregard La Croix er en typisk Pomerol – en vin med sit eget særpræg. Et brunt skær anes i kanten af vinen, bouquet af røde bær og violer. Smagen er medium fyldig og med fine udblødte tanniner der giver vinen struktur. Den malolaktiske gæring sker i træfade og selve fadlagringen sker over 18 måneder i 225 liter fade, hvoraf 30% er nye fade.

    Château Monregard

    Château Monregard har siden 1920 tilhørt Jean-Baptiste Audy. Slottet er et af de små slotte i Pomerol med 1,3 ha vinmarker og en årlig produktion på 6.000 flasker. Audy-familien ejer flere slotte på den højre bred – blandt andet Clos du Clocher og det er de samme mennesker der producerer vinen på begge slotte under kyndig rådgivning af Michel Rolland. Château Monregard La Croix ligger på den sandholdige del af Pomerol og der anvendes udelukkende Merlot-druer til Château Monregard La Croix. Vinstokkene er over 30 år i gennemsnit og der er plantet 7000 vinstokke pr. ha.

    Pomerol  - den mindste appellation i Bordeaux

    Til trods for, at det er den mindste apellation i Bordeaux, kommer de mest prestigefyldte vine herfra. Området er nabo til Saint Emilion og jordbunden er sammensat af flintholdig, lerblandet grus med en undergrund af jernholdig ler. Hoveddruen i området er Merlot.

    Læs hele beskrivelsen

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt