Erath Pinot Noir - Resplendent 2019

USA
USA
Oregon
 • AOV.DK
  2019
  2019
 • Kvindevin.dk
  2019
  2019
  ♥♥♥♥♥♥
 • Flaskehalsen
  2019
  2019
  96 Point

Fremragende Oregon-Pinot Noir med bløde og behagelige noter af røde bær, appelsinskræl og underspillet syre. En lækker og frugtrig vin, der går lige godt til en bøf eller lyst fjerkræ.

Læs mere
 • AOV.DK
  2019
  2019
 • Kvindevin.dk
  2019
  2019
  ♥♥♥♥♥♥
 • Flaskehalsen
  2019
  2019
  96 Point

Fremragende Oregon-Pinot Noir med bløde og behagelige noter af røde bær, appelsinskræl og underspillet syre. En lækker og frugtrig vin, der går lige godt til en bøf eller lyst fjerkræ.

Læs mere
  Mængde
  pris
  Pinot Noir - Resplendent 2019
  Pris ved 6 stk.
  Mængdepris

  Før 289 kr.

  179
  kr. /stk
  Spar i alt 660 kr.
  Se flere priser
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Gris
  Kalv
  Lyst fjerkræ
  Vildt
  Smagsnoter
  Kirsebær

  Kirsebær

  Hindbær

  Hindbær

  Svampe

  Svampe

  Nellike

  Nellike

  Vanilje

  Vanilje

  Tranebær

  Tranebær

  The

  The

  Druer
  Pinot Noir

  Eksperternes vurdering

  Beskrivelse

  Erath Resplendent er en fremragende Oregon-Pinot Noir med et væld af røde bær og flot frugtsyre, der charmerer både kunder og anmeldere. Fløjlsblød, saftig vin med hele Pinot-druens pragt.

  Højeste kvalitet for pengene 

  Erath Resplendent er en nøje udvalgt serie af kvalitetsvine, skabt af den legendariske vinpioner Dick Erath. Han startede sin vinproduktion hjemme i garagen i familiens hus i Californien, før han flyttede familien til en nyindkøbt vinmark i Oregon i 1968. Det blev startskuddet til vinproduktion i Dundee Hills i Oregon, der senere er blevet berømt for netop deres Pinot Noir-vine.

  Vinen her indeholder lige præcis alle de elementer, der gør Pinot Noir fra Oregon så eftertragtet og elsket blandt vinelskere. Særligt næsen af røde bær og den underspillede syre afslører med alt tydelighed, hvor vinen kommer fra. Kun en lille andel af vinen er lagret på franske egetræsfade, hvilket giver den en blød frugtsmag. Helt forståeligt at Vivino har den med på listen med højeste kvalitet for pengene!

  Oregon-Pinot Noir fra øverste hylde

  Erath Resplendent Pinot Noir en rigtig klassisk Oregon Pinot Noir-vin. Her mødes du af en flot klar, rød vin med indsmigrende aromaer af modne røde bær. Specielt jordbær er fremtrædende, sammen med vanille og et strejf af flødekaramel.

  Smagen du får på tungen, bringer flere røde bær på banen. Denne gang hindbær og ribs samt overraskende smagsnoter af appelsinskræl. Smagen afrundes af en blød, lettere underspillet frugtsyre og diskrete noter af vanille og hvid peber. Eftersmagen er syrlig, fint krydret og holder sig lidt længere i munden end mange andre Pinot Noir-vine. En superlækker rødvin med venlige tanniner og velsmag. Server vinen afkølet for at få en sublim smagsoplevelse!

  Perfekt til lette, lyse kødretter

  Erath Resplendent Pinot Noir er den perfekte valg for alle Pinot Noir-elskere og en af de bedste Oregon Pinot Noir-vine fra allerøverste hylde.

  Den minder utroligt meget om de finere restaurantvine, du får serveret, hvis du beder om en amerikansk Pinot Noir-vin. En utrolig smagsoplevelse! Vinen passer perfekt til lette, lyse kødretter af kalv, gris, vildt og lyst fjerkræ. Men den kan også sagtens gå til en god, dansk bøf.

  Læs hele beskrivelsen
  H - valls_Erath_4361_HR - Winemaker_Edit.jpg
  Produceret af Erath
  Det hele startede i en garage Californien, hvor Dick Erath lavede sin første tønde vin. Med sin store fascination for Pinot Noir-druen flyttede han med familien til Oregon for at finde det perfekte område til sin yndlingsdrue. Dick Erath er en af Oregons vinpionerer og har siden slutningen af 1960’erne arbejdet ihærdigt på at frembringe det bedste i Pinot Noir-druen. Vinhuset ligger i ”De røde bakker” Dundee Hills, i den nordlige del af Willamette Valley. Klimaet er tempereret og forholdsvis køligt og kan på mange måder sammenlignes med Bourgogne.
  Fra <a href="/sog/?q=Oregon">oregon</a> området i <a href="/sog/?q=usa">USA</a>
  Fra oregon området i USA
  The State of Oregon – den lille stat nord for Californien, syd for Washington State har skabt sig omdømme og international anerkendelse som måske USA’s mest interessante vinområde, og vinproduktion daterer sig tilbage til pioneer-tiden 1840’erne. Oregon har markeret sig positivt som en innovativ vinstat og især har områdets kultur inden for udvikling af forskellige bæredygtige vinprojekter tiltrukket mange vinentusiaster og mindre producenter med hjerte for biodynamik, økologi og ’sustainable growing’. En livlig vinstat, med egne, mere stramme, love inden for vindyrkning end f.eks. Californien. Oregon er velsignet af et af verdens mest forskelligartede geoklima, her kan vinmagere nyde godt af et kombineret varm/tørt – klima og kølig/fugtigt. Især har man stor succes med stringente Pinot Gris-vine og komplekse Pinot Noir-vine, men Oregon repræsenterer også fine vine på den spanske Tempranillo, Merlot, Riesling og Chardonnay.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt