House of Smith K Vintners - Syrah - Motor City Kitty 2020

USA
USA
Washington State
Columbia Valley
 • James Suckling
  2019
  2019
  98 Point
 • Jeb Dunnuck
  2019
  2019
  94 Point
 • Vinous Media
  2019
  2019
  92 Point

Motor City Kitty er et overflødighedshorn, aromaerne nærmest danser op af glasset med lag på lag af mørke bær, læder og mørk chokolade.

Læs mere
 • James Suckling
  2019
  2019
  98 Point
 • Jeb Dunnuck
  2019
  2019
  94 Point
 • Vinous Media
  2019
  2019
  92 Point

Motor City Kitty er et overflødighedshorn, aromaerne nærmest danser op af glasset med lag på lag af mørke bær, læder og mørk chokolade.

Læs mere
  Mængde
  pris
  K Vintners - Syrah - Motor City Kitty 2020
  Pris ved 3 stk.
  Mængdepris

  Før 479 kr.

  349
  kr. /stk
  Spar i alt 390 kr.
  Se flere priser
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Grill og barbecue
  Lam
  Okse
  Vildt
  Smagsnoter
  Blåbær

  Blåbær

  Blomme

  Blomme

  Chokolade

  Chokolade

  Tobak

  Tobak

  Sort peber

  Sort peber

  Druer
  Syrah

  Eksperternes vurdering

  Beskrivelse

  Motor City Kitty er den visionære Charles Smith ekspressive Syrah, der sender tankerne tilbage til de første vine i Walla Walla, hvor vineventyret startede. Druerne kommer fra det højeste punkt i Boushey-marken.

  Vinen er et overflødighedshorn og aromaerne nærmest danser op af glasset med lag på lag af mørke bær, brombær, blommer, sorte kirsebær, læder, mørk chokolade og røgede, animalske undertoner. En utrolig smagsrigdom med dybde, kompleksitet og koncentration.

  K Vintners er Charles Smiths top-brand med enkeltmarksvine fra små parceller. Med hans første vine 1999 K Syrah demonstrerede han, at han ikke bare kunne skabe extraordinære vine – men vine, som folk ville huske, og vinene i K Vintners-serien, der ofte produceres i begrænset antal har i flere årgange opnået kultstatus.

   

  Læs hele beskrivelsen
  H_Charles with Barrels_Edit.jpg
  Produceret af House of Smith
  Charles Smith er en af vinverdens uventede og fremsynede rockstjerner, og kender du ikke navnet Charles Smith, så kender du utvivlsomt nogle af hans internationale succeser: rock’n’roll vinbrands som Kung Fu Girl-Riesling og Boom Boom Syrah, hvis vi bliver i vinens verden eller de danske bands Psycked up Janice og siden The Raveonettes, som han var manager for, da han i 1990’erne slog sine folder på den københavnske musikscene. I dag står den rebelske vinmager bag ikoniske brands som K Vintners og Substance i regi af sit vinhus, som i dag bærer navnet House of Smith.
  Fra <a href="/sog/?q=Washington State">washington state</a> området i <a href="/sog/?q=usa">USA</a>
  Fra washington state området i USA
  Monterey vinområde er en AVA (American Viticultural Area, den amerikanske vin-klassifikation svarende til det franske AOC ) i den nordlige del af Californiens Central Coast. Monterey er et kulturelt og oplevelsesmæssigt mekka, og er udødeliggjort af f.eks. John Steinbeck der boede her, mens han skrev bl.a. Øst For Paradis, og siden 1958 den årlige Jazz Festuvak som har præsenteret både Louis Armstrong, Dizzy Gillespie, og Billie Holiday. Vinmæssigt er det især Chardonnay og Pinot Noir der dyrkes, og områdets vinstil er at betragte som ”cool-climate”. Den maritime indflydelse, briserne og tågebankerne fra Stillehavet giver den så eftertragtede kombination af varme dage og kølige nætter og morgener.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt