House of Smith Substance - Cabernet Sauvignon 2021

USA
USA
Washington State
Columbia Valley
 • James Suckling
  2019
  2019
  92 Point
 • VinAvisen
  2019
  2019
 • Jeb Dunnuck
  2019
  2019
  92 Point

Substance Cabernet Sauvignon er en helt igennem klassisk Cabernet med imødekommende frugt og rank struktur.

Læs mere
 • James Suckling
  2019
  2019
  92 Point
 • VinAvisen
  2019
  2019
 • Jeb Dunnuck
  2019
  2019
  92 Point

Substance Cabernet Sauvignon er en helt igennem klassisk Cabernet med imødekommende frugt og rank struktur.

Læs mere
  Mængde
  pris
  Substance - Cabernet Sauvignon 2021
  Pris ved 6 stk.
  Mængdepris

  Før 229 kr.

  149
  kr. /stk
  Spar i alt 480 kr.
  Se flere priser
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Grill og barbecue
  Gris
  Lam
  Lyst fjerkræ
  Mørkt fjerkræ
  Røget kød
  Vildt
  Smagsnoter
  Kirsebær

  Kirsebær

  Solbær

  Solbær

  Cedertræ

  Cedertræ

  Krydderier

  Krydderier

  Grafit

  Grafit

  Druer
  Cabernet Sauvignon

  Eksperternes vurdering

  Beskrivelse

  Cabernet er konge – og Substance Cabernet Sauvignon er en helt igennem klassisk Cabernet med imødekommende frugt og rank struktur. Vinen var den første i Charles Smiths succesfulde Substance-serie. Idéen var simpel: at skabe de bedste amerikanske enkeltdrue-vine til en pris, hvor alle kunne være med.

  100% Washington State

  Substance ’Cs’ Cabernet Sauvignon er et klassisk eksempel på, hvad druen kan præstere her i den østlige ende af Washington State. I Columbia Valley er betingelserne optimale til at skabe rødvine med struktur og elegance efter fransk forbillede, men med den dybe frugt, der har gjort de amerikanske rødvine populære. Druerne kommer fra markerne Goose Ridge, Painted Hills, Badger Mountain, Shaw, Sportsfisher og Coyote, der alle er beliggende i Columbia Valley. Kun den naturlige gær bruges, ligesom druerne gærer ’whole berry’ – dvs. uden at druerne knuses, men hvor stilken er fjernet. Efter 41 dage på skallerne lagrer vinen i 11 måneder på fad, hvoraf 50% er nye franske ege-barriques.

  Cabernet er konge

  ”Outstanding. En af de bedste til prisen, jeg har smagt længe” skrev The Wine Advocate, da vinen i sin tid blev introduceret. Det er bare et af de internationale vinmedier, der gennem årene har fremhævet Substance Cs gode kvalitet til prisen. Substance Cabernet Sauvignon har klassiske noter af solbær, tobak og sorte kirsebær med dybe undertoner af mørke blommer, blyant og skovbund. En utrolig imødekommende Cabernet, der stadig har dybde og elegance.

  Perfekt til et grillet stykke kød

  Nyd vinen til simreretter – eller et godt stykke grillet lamme- eller oksekød.

   

  Læs hele beskrivelsen
  H_Charles with Barrels_Edit.jpg
  Produceret af House of Smith
  Charles Smith er en af vinverdens uventede og fremsynede rockstjerner, og kender du ikke navnet Charles Smith, så kender du utvivlsomt nogle af hans internationale succeser: rock’n’roll vinbrands som Kung Fu Girl-Riesling og Boom Boom Syrah, hvis vi bliver i vinens verden eller de danske bands Psycked up Janice og siden The Raveonettes, som han var manager for, da han i 1990’erne slog sine folder på den københavnske musikscene. I dag står den rebelske vinmager bag ikoniske brands som K Vintners og Substance i regi af sit vinhus, som i dag bærer navnet House of Smith.
  Fra <a href="/sog/?q=Washington State">washington state</a> området i <a href="/sog/?q=usa">USA</a>
  Fra washington state området i USA
  Washington State er USA’s næststørste vinproducerende stat. Markerne ligger øst for Seattle på den anden side af Cascade Mountains. Her er betingelserne optimale med masser af sol og kølige nætter. Dette nordvestligste hjørne af USA er i dag blandt verdens fornemmeste vinadresser, og kendt for sine raffinerede vine, der viser at amerikansk vin har en stor fremtid. Washington State’s vinstokke blev sat af franske missionærer og pelshandlere sidst i 1800-tallet, men det er først indenfor de sidste 20 år, at området for alvor har slået sig fast. Washington State er i dag især kendt for fremragende vine på de franske druer Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah, Chardonnay og Riesling.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt