La Grande Colombe Pinot Noir - Vieilles Vignes 2021

Frankrig
Frankrig
Pays d'Oc

Limoux-baseret Pinot Noir der snildt konkurrerer mod vine fra langt dyrere og mere prestigiøse regioner. Vinen har alt hvad hjertet begærer i en god kølig Pinot Noir.

Læs mere

Limoux-baseret Pinot Noir der snildt konkurrerer mod vine fra langt dyrere og mere prestigiøse regioner. Vinen har alt hvad hjertet begærer i en god kølig Pinot Noir.

Læs mere
  • EcologicalNaturewine
  • Sustainable
Pinot Noir - Vieilles Vignes 2021
rodvin-frankrig-la-grande-colombe-pinot.noir-vieilles-vignes-pays-d-oc-back.png
Pinot Noir - Vieilles Vignes 2021
129
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Blød
Tannisk
Passer godt til
Gris
Kalv
Lam
Mørkt fjerkræ
Vildt
Smagsnoter
Kirsebær

Kirsebær

Hindbær

Hindbær

Svampe

Svampe

Nellike

Nellike

Vanilje

Vanilje

Tranebær

Tranebær

The

The

Druer
Pinot Noir

Beskrivelse

La Grande Colombes Pinot Noir Vieilles Vignes er en premium kvalitetsvin fremstillet på druer høstet ved perfekt modenhed fra udvalgte markparceller omkring Limoux. Druerne høstes parcel for parcel i slutningen af august/starten af september. Vinen gærer i temperaturregulerede ståltanke. 20% af vinen gærer dog i store franske 1000 liter foudre med hyppige omrøringer. Vinen tappes på flaske i det følgende forår.

 

Den færdige vin er af en kvalitet som mange burgundiske producenter ville misunde. Et køligt udtryk gennemsyret af ægte Pinot Noir-kvalitet. Fremragende frugt i både næse og mund, med aromaer af røde bær - især vilde jordbær og hindbær, der på en og samme tid fremstår fyldige og blide.

 

Det typiske lette strejf af modne tanniner, efterlader en vedvarende, indsmigrende og tør finish. Nyd vinen let afkølet i store Bourgogneglas til alt fra stegt fisk til fuglevildt.

 

Læs hele beskrivelsen
_DSC2155.jpg
Produceret af La Grande Colombe
La Grand Colombe vinene kommer fra de kølige Limoux nær pyrenæerne i Frankrig. Disse kølige og elegante vine på Chardonnay og Pinot Noir minder om vine med storhed fra dyrere og mere prestigiøse regioner. Vinene byder på høj kvalitet til en utrolig lav pris.
Fra <a href="/sog/?q=Pays d'Oc">pays d'oc</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
Fra pays d'oc området i Frankrig
Vin de Pay d’Oc er en regionsbetegnelse etableret i 1986 af lokale vinproducenter geografisk dækkende over Languedoc-Roussillon-området, som en betegnelse der var rummelig for at anvende andre druer end kun de sydfranske i vinene – dog i høj grad øvrige franske såsom Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Merlot og Syrah. Idéen bag kategorien og Vins de Pays d’Oc-betegnelsen var at give frit slag for at lave vine med lidt mere bredt favnende vinstil. Der er krav til høstudbyttet pr. hektar og alle Vins de Pays d’Oc skal godkendes af et smagepanel, før den må bære betegnelsen.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt