La Playa Cabernet Sauvignon - Reserve 2019

Chile
Chile
Cauquenes Valle Del Maule
 • Oldenburgs Vinguide
  2017
  2017
  17 point
 • Decanter
  2014
  2014
  Sølv

Dejlig blød og fyldig vin med indsmigrende brombær, blomme, chokolade og vanille i smagen og flot udblødte tanniner.

Læs mere
 • Oldenburgs Vinguide
  2017
  2017
  17 point
 • Decanter
  2014
  2014
  Sølv

Dejlig blød og fyldig vin med indsmigrende brombær, blomme, chokolade og vanille i smagen og flot udblødte tanniner.

Læs mere
 • EcologicalNaturewine
 • Sustainable
Cabernet Sauvignon - Reserve 2019
135
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Blød
Tannisk
Passer godt til
Allround
Grill og barbecue
Italiensk mad
Okse
Tapas
Smagsnoter
Kirsebær

Kirsebær

Solbær

Solbær

Cedertræ

Cedertræ

Krydderier

Krydderier

Grafit

Grafit

Druer
Cabernet Sauvignon

Eksperternes vurdering

Beskrivelse

La Playa's reserve-serie. Druerne kommer fra udvalgte parceller (blocks) på ejendommen. Hver block vinificeres hver for sig og bliver først sammenstukket inden aftapningen. La Playa Cabernet Sauvignon Reserce består af 85 % Cabernet Sauvignon, 10 % Merlot og 5 % Syrah. Formålet er at gøre vinen mere kompleks - samtidig med at den selvfølgelig stadig har Cabernet Sauvignon-karakter. Efter gæringen lægges de enkelte block's' vine på små franske eller amerikanske fade i op til 12 måneder. Det endelige sammenstik foretages først lige inden aftapningen. Vinen får 3 måneder på flaske til at falde til ro og opnå harmoni inden den frigives til salg. Dybrød farve, i bouqueten findes vanille, muskatnød, te, blomme og hindbær. Smagen er blød, indsmigrende solbær, chokolade og brombær og med flot udblødte taniner. 1% for the planet – finansiel støtte til miljøorganisationer Som den første vinproducent i Latinamerika, har La Playa indgået et samarbejde med organisationen 1% for the planet. En global organisation, der hjælper med at finansiere miljøorganisationer over hele kloden. Hele 1% af omsætningen af La Playa -vinene går hermed til lokale chilenske NGO’er, som arbejder med plastikforurening, biodiversitet og beskyttelse af dyreliv langs den chilenske kyst. Derudover hjælper La Playas medarbejdere flere gange årligt med at rense de lokale strande. La Playa ligger kystnært, så det er oplagt, at vinhuset støtter arbejdet mod forurening af kyster og have. Det kalder de for ”Wines with purpose”. Som et led i samarbejdet er alle flaskerne bæredygtige og bærer det officielle 1% for the planet-logo. Derudover er flaskerne også forsynet med logoer for certificeret bæredygtighed og certificeret vegansk. Etiketten er en illustration af vand, strand og måger, og bagpå forklares ”Wine with purpose”.
Læs hele beskrivelsen
H - La-Playa-wide- 4_Edit.jpg
Produceret af La Playa
Eventyret om La Playa begyndte i 1987, hvor de politiske vinde blev mere positive efter demokratiets indførelse i Chile. På det tidspunkt var der ingen, der regnede chilensk vin for noget – kvaliteten af vinen var ikke noget særligt, specielt hvidvinene led under at udstyret var forældet og resultatet var en række lettere oxiderede vine. Men druerne og klimaet var der og dét så danskeren Søren Axelsen i midten af 1980’erne da han besøgte Chile. Han etablerede sit vinhus La Playa og de første flasker blev eksporteret i 1989. I 2002, indgik han et joint-venture med de to chilenske familier: Sutil og Errazuriz, der begge havde vinmarker i Colchagua. Det førte til, at de i 2004 indviede en helt ny vinkælder med topmoderne udstyr og en temperaturstyret fadkælder med amerikanske og franske fade. La Playa er desuden fremgangseksempel på bæredygtig virksomhed og kendt for meget seriøs CSR-politik i marken såvel som i vineriet. ”La Playa er grøn” og certificeret ”Green Practice under det officielle ISO 14000-certifikat.
Fra <a href="/sog/?q=Cauquenes Valle Del Maule">cauquenes valle del maule</a> området i <a href="/sog/?q=chile">Chile</a>
Området er i dag ganske ukendt udenfor Chile, men flere og flere topproducenter er startet vinproduktion i dette område. Mange sammenligner Colchagua med Napa Valley i Californien. Her er frodigt og varmt, og en kølig brise fra Stillehavet kommer ind over området om aftenen. Her er ideelle forhold til vinproduktion.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt