Rebel Syrah - Horse Heaven Hill 2019

USA
USA
Washington State
Columbia Valley
 • VinAvisen
  2018
  2018
 • Din Vin Guide
  2018
  2018
  Godt køb
 • Din Vin Guide
  2018
  2018
  91 Point

Fløjlsblød, fyldig og helt forunderlig. Her er alle hårde kanter slebet af, så den solmodne frugt kan vælde ud i al sin pragt.

Læs mere
 • VinAvisen
  2018
  2018
 • Din Vin Guide
  2018
  2018
  Godt køb
 • Din Vin Guide
  2018
  2018
  91 Point

Fløjlsblød, fyldig og helt forunderlig. Her er alle hårde kanter slebet af, så den solmodne frugt kan vælde ud i al sin pragt.

Læs mere
  Mængde
  pris
  Syrah - Horse Heaven Hill 2019
  Pris ved 6 stk.
  Mængdepris

  Før 119 kr.

  69
  kr. /stk
  Spar i alt 300 kr.
  Se flere priser
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Fed fisk
  Grill og barbecue
  Gris
  Lam
  Smagsnoter
  Blåbær

  Blåbær

  Blomme

  Blomme

  Chokolade

  Chokolade

  Tobak

  Tobak

  Sort peber

  Sort peber

  Druer
  Syrah

  Eksperternes vurdering

  Beskrivelse

  Rebel Syrah

  Let at forelske sig i, svær at slippe igen. Rebel Syrah er det perfekte match til dig, fordi du hellere vil nyde et dejligt glas vin i godt selskab end at danse på bordene hele natten. For dig handler det ikke om at spille smart, men om at have det lækkert.

  Rebel-serien

  Rebel-serien er en hyldest til den, der tør være helt sin egen. Vinene i serien viser, hvad de enkelte druer kan, når de får lov til at være helt sig selv. Det er ikke vine, der skal samle støv på vinreolen, for de er skabt med umiddelbar nydelse for øje. Hvad du ser, er hvad du får: vine med saft, frugtsmag og stil. Vinene er alle udviklet til Kjær & Sommerfeldt af Washington States ældste og førende vinproducent Ste. Michelle Wine Estates.

  Fløjlsblød, frugtrig og fyldig

  Med Rebel Syrah får du en rødvin, der er præcis så fløjlsblød og fyldig, som du kunne drømme om. Her er alle hårde kanter slebet af, så den solmodne frugt kan vælde ud i al sin pragt. En intens, frugtrig og blidt afrundet vin, der byder på mørke og røde bærfrugter såsom solbær, brombær og hindbær. I eftersmagen har vinen et pikant krydret strejf af hvid peber.

  Her får du en klassisk Syrah, som samtidig viser, at druen kan noget helt særligt i Washington State. Rebel Syrah kommer fra statens sydligste ende i Horse Heaven Hills, der er et officielt AVA-afgrænset område med Yakima Valley mod nord og Columbia River mod syd. Med denne fremragende beliggenhed er området særligt kendt for sine rødvine på Bordeaux-sorterne Cabernet Sauvignon og Merlot, men med de varmere temperaturer skabes der også her forrygende rødvine lavet på Syrah.

  Perfekt til godt selskab og lækre lammeretter

  Rebel Syrah er oplagt til hyggelige aftener på terrassen, men smager også utrolig godt i selskab med retter med lam, svinekød og andre lækre ting, du kunne finde på at smide på grillen.

  Læs hele beskrivelsen
  Fra <a href="/sog/?q=Washington State">washington state</a> området i <a href="/sog/?q=usa">USA</a>
  Fra washington state området i USA
  Washington State er USA’s næststørste vinproducerende stat. Markerne ligger øst for Seattle på den anden side af Cascade Mountains. Her er betingelserne optimale med masser af sol og kølige nætter. Dette nordvestligste hjørne af USA er i dag blandt verdens fornemmeste vinadresser, og kendt for sine raffinerede vine, der viser at amerikansk vin har en stor fremtid. Washington State’s vinstokke blev sat af franske missionærer og pelshandlere sidst i 1800-tallet, men det er først indenfor de sidste 20 år, at området for alvor har slået sig fast. Washington State er i dag især kendt for fremragende vine på de franske druer Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah, Chardonnay og Riesling.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt