Terroir Sense Fronteres Negre 2021

Spanien
Spanien
Catalonien
Montsant
  • Decanter
    2022
    2022
    95 Point
  • Jyllands-Posten
    2021
    2021
    92 Point
  • Parkers Wine Advocate
    2021
    2021
    92 Point

Terroir Sense Fronteres skabte Tatjana og Dominik for at vise det køligere udtryk, man har i Montsant, der omkranser Priorat.

Læs mere
  • Decanter
    2022
    2022
    95 Point
  • Jyllands-Posten
    2021
    2021
    92 Point
  • Parkers Wine Advocate
    2021
    2021
    92 Point

Terroir Sense Fronteres skabte Tatjana og Dominik for at vise det køligere udtryk, man har i Montsant, der omkranser Priorat.

Læs mere
    Negre 2021
    245
    kr. /stk
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Blød
    Tannisk
    Passer godt til
    Gris
    Kalv
    Okse
    Røget kød
    Tapas
    Vildt
    Smagsnoter
    Tranebær

    Tranebær

    Hindbær

    Hindbær

    Tobak

    Tobak

    Kanel

    Kanel

    Hvid peber

    Hvid peber

    Læder

    Læder

    Blomme

    Blomme

    Jordbær

    Jordbær

    Tørrede urter

    Tørrede urter

    Druer
    Carignan
    Grenache

    Eksperternes vurdering

    Beskrivelse

    Terroir Sense Fronteres skabte Tatjana og Dominik for at vise det køligere udtryk, man har i Montsant, der omkranser Priorat. 100 % Grenache fra de kalkholdige og sandede skråninger i Montsant. 100% ’whole-cluster’, gæring ved naturlig gær og ingen fad – det, man søger her, er friskhed og elegance. Vinen har en utrolig charmerende aroma, der virker helt luftig, og tankerne er langt fra klassisk spansk vin. Pakket med bl.a. perfekt modne jordbær, hindbær, sød lakrids, urter, og cocktailbær. Smagen er Grenache når det er allermest frisk og saftigt, men stadig komplekst og med dybde.

    Læs hele beskrivelsen
    H - Terroir-al-Limit-wide-10_Edit.jpg
    Produceret af Terroir al Limit
    Kult-producent, der for alvor har været frontløber i Priorats søgen mod mere friske, kølige og elegante vine. Grundlagt i 2001 af Dominik Huber og Eben Sadie, der i første omgang købte druer og lavede enkelte fade hos Perez-familien på Martinet i Priorat. I 2003 fik de deres egen lille kælder i Torroja, og i de kommende år blev legendariske vine som Arbossar, Les Manyes og Les Tosses skabt. I 2012 rejser Eben Sadie hjem til Sydafrika på fuld tid og overlader det fulde ansvar på Terroir al Limit til Dominik. Dominik arbejder udelukkende med druer fra økologiske eller biodynamisk dyrkede parceller i Priorat, og hans tilgang i kælderen går mod lysere og mere elegante vine. I dag findes der udelukkende meget gamle egetræsfade i kælderen, og langt de fleste vine lagres udelukkende i amfora af ler eller cement. I 2015 kom første årgang af Terroir Historic-vinene, en fantastisk prisvenlig indgang til Priorat og Terroir al Limits unikke stil.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt