Umberto Cesari Costa di Rose - Sangiovese Rosé - Magnum 2023

Italien
Italien
Emilia-Romagna

Costa di Rose er en eksklusiv rosé fra det populære italienske vinhus, Umberto Cesari. Den er skabt 100% på Sangiovese-druer og er en hyldest til det søde liv og friskheden af røde bær. Omslut dine sanser med en tør, ren og frugtig rosé-oplevelse.

Læs mere

Costa di Rose er en eksklusiv rosé fra det populære italienske vinhus, Umberto Cesari. Den er skabt 100% på Sangiovese-druer og er en hyldest til det søde liv og friskheden af røde bær. Omslut dine sanser med en tør, ren og frugtig rosé-oplevelse.

Læs mere
    Costa di Rose - Sangiovese Rosé - Magnum 2023
    495
    kr. /stk
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Passer godt til
    Lyst fjerkræ
    Mager fisk
    Nordisk køkken
    Salater
    Stærk krydret mad
    Velkomst
    Smagsnoter
    Skovbær

    Skovbær

    Kirsebær

    Kirsebær

    Urter

    Urter

    Krydderier

    Krydderier

    Druer
    Sangiovese

    Beskrivelse

    Med Umberto Cesari’s Costa di Rose dykker du ned i den udsøgte verden af italiensk rosé. Vinen er en eksklusiv fortolkning af Sangiovese-druen, som er skabt i hjertet af Emilia-Romagna-regionen, der er kendt for sin rige kultur og gastronomi.

    Costa de Rose skiller sig ud med sin elegance og finesse. Den er kendetegnet ved sin indbydende, lokkende farve - en sart og lys nuance med ferskenfarvede reflekser, der straks fanger øjet. Vinen er en hyldest til friskheden af røde bær; en bouquet af jordbær, kirsebær, granatæble og hindbær vil omslutte dine sanser, mens smagen leverer en tør, ren og frugtig oplevelse. Dens rene frugtnoter gør den til en ideel ledsager til lette forretter, charcuteri og ost, sommersalater, grillet fisk og det finere lyse kød - en sand sommerdrøm i et glas.

    Umberto Cesari’s hjemstavn, Emilia-Romagna, er ikke blot kendt for Parmesan, parmaskinke og balsamicoeddike, men også for sin vinproduktion, der spænder bredt fra Lambrusco til udsøgte hvid-, rosé- og rødvine. Costa di Rose er Umberto Cesari’s bidrag til den eksklusive del af rosémarkedet, hvor detaljerne både i marken og vineriet er nøje afstemt for at skabe en oplevelse, der ikke kun smager af kvalitet, men også visuelt udstråler sommer og elegance.

    Etiketten med sine pastelfarvede striber er inspireret af 50'ernes og 60'ernes La Dolce Vita, hvor filmstjerner og kunstnere nød livets glæder i Italiens fashionable kredse. Designet formidler en følelse af sommer, sol og det søde liv ved Middelhavet - en perfekt ramme om denne udsøgte drik.

    Nyd Costa di Rose fra Umberto Cesari og lad den føre dig på en rejse gennem Italiens vinmarker, hvor tradition møder moderne elegance i en rosé, der er skabt til at fejre de særlige øjeblikke.

    Læs hele beskrivelsen
    H - Umberto Cesari_Edit.jpg
    Produceret af Umberto Cesari
    Umberto Cesari er grundlæggeren af dette vinhus i Castel San Pietro Terme, i hjertet af Emilia Romagna. Han startede i 1967, fast besluttet på at revolutionere den dengang langt fra prestigiøse vinbranche for Sangiovese-vine. I dag anses han som en af pionererne for sit område og Sangiovese-vinenes revolution og enorme kvalitetsløft. Vinmarkerne ligger mellem bløde bakker i det billedskønne område og dækker 130 ha. Det er i dag far og søn, der driver vingård med hæderkronede, prisbelønnede vine og som i 2012 gjorde Umberto fortjent til titlen ”Italian winery of the year”.
    Fra <a href="/sog/?q=Emilia-Romagna">emilia-romagna</a> området i <a href="/sog/?q=italien">Italien</a>
    Fra emilia-romagna området i Italien
    Norditaliensk region omfattende en væsentlig del af Posletten, som er kendt for gode vine, italienske gastronomiske specialiteter så som parmesanost og parmaskinke og så sandelig også et par berømte industrier (f.eks. Lamborghini i Bologna og Ferrari i Modena ). Slet og ret blandt Italiens gastronomiske højborge med byen Bologna som ’hovedstad’ og et vin-repertoire af rødvine lavet på den store stjerne blandt blå druer: Sangiovese. Men der er også en del moderne vine på både Merlot og Cabernet Sauvignon og hvidvine på Trebbiano, Pinot Grigio og Chardonnay.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt